Antena Căutare

Echipa roșie sau cea albastră? Un concurent a fost eliminat din competiție

Service-ul ratat se termină cu multe vorbe grele. Aliniați în fața celor trei jurați, concurenții încep să își manifeste nemulțumirea față de colegii de echipă

Service-ul ratat se termină cu multe vorbe grele. Aliniați în fața celor trei jurați, concurenții încep să își manifeste nemulțumirea față de colegii de echipă.

Se nasc astfel o mulțime de antipatii și bisericuțe, atât în echipa albastră cât și în cea roșie. Multe nominalizări au primit Rebeca și Angela, în timp ce băieții par să fie nemulțumiți de atitudinea de atotștiutor a lui Tudor.

Chefii sunt cei care decid însă cine se prezintă în fața lor pentru a fi eliminați din competiție. Rebeca, Angela, Tudor și Florin sunt cei ale căror emoții ating cote maxime.

Surpriza vine însă din partea celor trei jurați, care decid să îi trimită la locurile lor, iar eliminată este Eugenia Buzu.

Un nou service, o nouă seară TENSIONATĂ! Echipele o dau în bară și ajung la nominalizări!... Eugenia a părăsit ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x