Antena Căutare

Final de service cu CERTURI! Cine va fi eliminat din competiíe?

După o seară de service ratată de echipa roșie, fetele și Cătălin sunt nevoiți să nominalizeze două posibile eliminări, în timp ce echipa albastră stă relaxată și liniștită pe scaune

După o seară de service ratată de echipa roșie, fetele și Cătălin sunt nevoiți să nominalizeze două posibile eliminări, în timp ce echipa albastră stă relaxată și liniștită pe scaune. Ei au scăpat de nominalizări astăzi.

De la echipa roșie au ajuns în față Angi și Andreea. Extrem de revoltat pe gestul Andreei, Chef Florin îi explică ce greșeală incredibilă a făcut.

"Dacă într-o pușcărie se respectă omul care mănâncă, într-o bucătărie dintr-un restaurant de top... Dă-mi haina!"

Astfel, parcursul Andreei în Iadul bucătarilor a luat sfârșit! Când nimeni nu se aștepta, Valentina este și ea eliminată. "Lasă-te de gătit pentru binele tău și pentru binele tuturor!"

De la GUNOI direct pe farfuria clienților! O echipă este eliminată din bucătărie în timpul service-ului!... Chef Florin Dumitrescu s-a pregătit pentru Crăciun! Juratul Hell's Kitchen a împodobit deja bradul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x