Antena Căutare

Mălina e acuzată că vrea să-i cunoască îndeaproape pe cei trei chefi

Lupta pe terenul gastronomic scoate la iveală cele mai ascuțite ustensile. Nu e ușor să supraviețuiești în bucătărie, iar fiecare concurent își formează o strategie pentru a nu fi eliminat din concurs

Lupta pe terenul gastronomic scoate la iveală cele mai ascuțite ustensile. Nu e ușor să supraviețuiești în bucătărie, iar fiecare concurent își formează o strategie pentru a nu fi eliminat din concurs.

Fie că își sabotează colegii, fie că adoptă o atitudine rezervată, fiecare dintre cei rămași în cursă are de gând să facă tot ce poate pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Încă de la începutul emisiunii, Mălina a mărturisit că îl admiră foarte mult pe chef Scărlătescu și că îi plac ”burlacii cu burtică”, iar acum este acuzată că se află în concurs nu pentru bucătărie, ci din cu totul alte motive.

După ce mărturisește că nu premiul cel mare o intereseaza, ci testarea propriilor forțe în bucătărie și întâlnirea cu cei trei jurați, de la care simte că are ce îmvăța, Mălina va fi acuzată de Rebeca în ediția ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” de luni, 23 martie, că se află în concurs pentru a-i cunoaște îndeaproape pe chefi: ”E urât, să-i fie rușine! Poate vrea să-i cunoască mai intim”, spune Rebeca.

Tudor de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” sărută mâna doamnelor din restaurant... De ce folosește Virgil Manescu întotdeauna expresia “Ca la Paris”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x