Antena Căutare

Tensiune fără precedent! Cine părăseşte COMPETIŢIA?

Tensiunea a atins cote maxime în bucătăria de la Hell's Kitchen. Service-ul se termină, iar concurenţii se prezintă în faţa celor trei chefi.

Tensiunea a atins cote maxime în bucătăria de la Hell's Kitchen. Service-ul se termină, iar concurenţii se prezintă în faţa celor trei chefi.

Florin Dumiterscu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu prezintă celor patru concurenţi cumplita dezamăgire pe care au fost nevoiţi să o îndure în această seară.

Astfel, seara devine şi mai tensionată atunci când concurenţilor li se cere să facă propuneri pentru eliminări.

Primul concurent care părăseşte competiţia este Denis.De asemenea, cei trei chefi au decis că este timpul ca Dany să plece. Cătălin şi Tavi sunt cei doi finalişti de la Iadul bucătarilor.

Denis, Tavi, Cătălin și Dani se luptă pentru un loc în finala ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor”... Tavi Oprea și Cătălin Badici luptă pentru 80.000 de euro în finala ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x