Antena Căutare

Frigul bată-l vina! Ionuț Iftimoaie, omenit din poartă-n poartă: ”Dacă mai beau încă unul, le văd pe toate frumoase”

Ionuț Iftimoaie este pus pe treabă și nu ratează niciun... păhărel, în drum spre frumusețile și talentele satului. Oamenii îi dau o mână de ajutor, că doar maramureșenii sunt oameni cu inima largă.

Ionuț Iftimoaie este pus pe treabă și nu ratează niciun... păhărel, în drum spre frumusețile și talentele satului. Oamenii îi dau o mână de ajutor, că doar maramureșenii sunt oameni cu inima largă.

Dacă mai beau încă unul, le văd pe toate frumoase! A zis că e cofetărie, eu am văzut numai băutură...”, recunoaște vedeta noastră.

Și cum să refuzi așa licoare magică, mai ales pe un frig de crapă pietrele?!

Domnu' Rimă, ia și-nvață! ”Bună vă fie inima / Ca fasolea vinerea!”. O bunicuță a dat-o gata pe Dana Săvuică, în rime. M... Dana Săvuică, pusă la treabă de mândruțe! Vedeta a muls vaca: ”Nu pot să trag, mi-e milă de ea. Mă doare pe mine...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x