Ie, Românie

VINERI | ora 20.00

Mirela Vaida și Daniel Buzdugan au găsit cea mai frumoasă și autentică MÂNDRĂ DIN BUCOVINA. E desprinsă parcă din poveștile lui Creangă, știe a dansa și a împături sarmale

 
+8 click pentru
galerie

După prima ediție "Ie, Românie" din Maramureș, vedetele noastre au avut o misiune la fel de dificilă, dar provocatoare: să găsească și să a desemneze cea mai frumoasă și autentică mândră din Bucovina. Și până la urmă, după ce  Mirela Vaida și Daniel Buzdugan au luat la pas ulițele din localitățile Putna, Brodina și Straja, au găsit multe tinere, dar cea care a convins juriul că merită să câștige e  Alexandra Budnar!

Nu a fost deloc o misiune ușoară! La Căminul Cultural din Putna a fost mare zarvă și emoții, căci s-au reunit cele mai frumoase concurente! În urma mai multor probe, atât Mirela, cât și Daniel au ales câte trei fete, iar Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleșiveniți special de la București, au ales-o pe Alexandra Budnar! Blondă, cu ochii ca albastrul de Voroneț, iute-n joc și bună la împăturit sarmale, Alexandra Budnar a fost desemnată câștigătoarea din Bucovina!

Bucovineanca a făcut față la toate probele din concurs și a arătat tuturor că pe cât e de frumoasă, pe atât e de gospodină. În plus, poate dansa atât muzică populară, dar și rock 'n' roll, vals, tango!

Bucovineanca s-a calificat în finala de la București și a primit și un premiu de 5.000 de lei.

 

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului,  care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe din această primăvară pe Antena 1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE