Antena Căutare

Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Cel de-al doilea episod din iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1.

Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00 Galerie
Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00 | Antena 1

Al doilea episod din noul sezon iUmor - Alege comedia aduce pe micile ecrane noi surprize și concurenți talentați, dar și detalii despre cum decurge campania electorală pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde fiecare vot contează pentru Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

Citește și: Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place!”

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 iUmor, îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scenă

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 iUmor, îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scenă, pregătită de un roast de senzație: „Bordea, nu mai fi enervant și insuportabil pe toate momentele concurenților.”, i-a transmis aceasta lui Bordea, continuându-și discursul la adresa lui Cheloo: „Pentru asta este plătit Cheloo!”.

Doina nu s-a oprit, astfel că nici Natanticu nu a scăpat de roast-ul ei acid: „Natanticu, tu, pe actorie, ești ca Hagi – stângaci!”.

Întregul roast al Doinei Teodoru, despre care Cheloo a declarat: „Este singura actriță care a folosit iUmor ca pe o rampă de lansare și a muncit în fiecare zi în care a venit aici. Indiferent cu ce moment vine, fata asta chiar muncește mult!”, va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 21:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Mădălina Mihai, prima finalistă a sezonului 16 iUmor

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place!”... Comediantul Dan Badea revine pe scena iUmor, duminică, 25 februarie, de la 21:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x