Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a încins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

colaj Duo Forza pe scenă, Duo Forza dezbrăcați, juriul iUmor: Delia, Cătălin Bordea, Cheloo, Cosmin Natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

DUO FORZA vine cu o propunere pentru Delia. Cei doi artiști vor să o convingă să li se alăture. Unul dintre ei își mărturisește iubirea pentru jurată înainte de a urca pe scenă.

„I-a scris de multe ori, dar nu i-a răspuns niciodată”, susține colegul său.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Ștefan Ene, scenetă inedită și colinde cu roast. Juriul a decis ce se întâmplă pe scenă

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a încins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

Cei doi și-au început numărul extraordinar, care i-a lăsat cu gura căscată pe cei din juriu, dar și pe cei din public. Spiritele s-au încins când tinerii au început să se dezbrace, rămânând complet goi pentru a-și duce la bun sfârșit numărul.

„S-a văzut”, strigă Cosmin Natanticu.

Delia a început să filmeze numărul, fiind vizibil amuzată de tot ceea ce vedea pe scenă.

DUO FORZA, jurizare în ediția din 18 februarie 2024 la iUmor

„Ia jurizare”, ăși provoacă Delia colegii.

Cătălin Bordea își etalează încă o dată cunoștințele de limbă spaniolă, încercând să converseze cu cei doi tineri spanioli.

„Ăsta era bine, foarte bine”, spune Delia în culise despre unul dintre tineri. „Eu am fost, dar nu era așa”, mai spune ea, după ce află că tânărul este din Cuba. „A fost un număr foarte bun. Felicitări! Mi-a plăcut!”

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Florin Gheorghe a stârnit hohote de râs printre jurați: „Absolut fantastic”

„Abia aștept ediția de mâine, poate mai avem niște d-astea”, completează Cosmin Natanticu.

„Am făcut numărul ăsta ca să echilibrăm lucrurile”, susțin concurenții, după ce au văzut numărul cu domnișoarele de dinainte. „Tebuie să se bucure și femeile, nu?”

Cei doi le spun celor din juriu că au urcat pe scenă pentru a susține un casting pentru echipa lor, aceștia având nevoie de încă un membru.

Delia este interesată pe persoana pe care aceștia o consideră potrivită pentru acest număr, în timp ce Cheloo este curios să afle dacă au avut și accidente pe scenă.

„Trebuie să te gândești la ceva măreț pentru finală”, spune Delia.

Cătălin Bordea ar vrea chiar să-i vadă la următoarea lui nuntă.

„Nu m-a deranjat nimic, cu toate că voi ați fi presupus că m-ar fi deranjat ceva”, spune și Cheloo. „S-a simțit și atitudinea relaxată și bunul-simț.”

Astfel că, DUO FORZA a primit patru like-uri de la jurații iUmor.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Iasmina Ciocan, concurenta amorezată de Bordea, număr cu final surprinzător pentru juriu

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Andrei Panfiloiu și-a bulversat audiența. Cosmin Natanticu: „Un martor al lui Iehov... iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Cristina Puternica l-a făcut pe Cheloo, „în premieră”, să danseze vals. „Ai reînvia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x