Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 9. Vadim Tudor, față în față cu Alexandru Ghețan. "Vreau să fii președinte"

În episodul 9 din show-ul iMai mult umor, Vadim Tudor se întâlnește în culise cu Alexandru Ghețan, concurentul care i-a impresionat pe jurații iUmor și a primit 3 X LIKE de la cei patru jurați.

În episodul 9 din show-ul iMai mult umor, Vadim Tudor se întâlnește în culise cu Alexandru Ghețan, concurentul care i-a impresionat pe jurații iUmor și a primit 3 X LIKE de la cei patru jurați.

Antena 1

Vadim Tudor l-a invitat în biroul său pe concurentul Alexandru Ghețan. Vlad Drăgulin, deghizat în Vadim Tudor, l-a întrebat pe concurentul iUmor ce feedback a primit de la jurați, iar Alexandru i-a spus că a primit 3 de DA și un NU de la Cheloo.

“Ce are, domle, ăla cu tine?”, l-a întrebat Vadim pe Alexandru.

Vadim Tudor, față în față cu Alexandru Ghețan

“Nu știu. I-am spus direct când am intrat în scenă. I-am zis direct că Basarabia e România”, a explicat Alexandru Ghețan.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 7. Vadim Tudor, în conflict cu Carlos Santos. “Nici taurul nu se sperie de tine”

“Și ăsta nu acceptă, nu acceptă ideea asta”, a mai zis Vadim Tudor.

Alexandru Ghețan a demonstrat că și el o are pe Mariana a lui, nu doar Vadim Tudor și a început să o strige pe așa zisa lui asistentă.

“Nu vine”, a zis Alexandru Ghețan.

“La tine nu vine?”, a zis Vadim și a strigat-o pe Mariana care i-a răspuns imediat.

“La tine reacționează”, spune Alexandru.

Vaidm Tudor i-a spus concurentului iUmor că vrea să deschidă o filială în Republica Moldova și ar vrea să îl pună pe Alexandru președinte acolo. Concurentul iUmor a spus că este pregătit să facă acest lucru.

“Faci propaganda și la radio, te ascultă acolo moldovenii”, a zis Vadim, acest lucru fiind parte din plan.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 8. Mentalistul Kevin Micoud i-a citit gândurile lui Vadim Tudor. Ce a ieșit

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 9 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x