Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 15, 26 decembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, a ajuns în cârje. Ce i-a spus Delia

,În epsidoul 15 de iMai mult umor, Puiu, personajul interepretat de Vlad Drăgulin a apărut în cârje, în finala sezonului 11 din iUmor 2021.

iMai mult umor, episodul 15, 26 decembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, a ajuns în cârje. Ce i-a spus Delia Galerie
iMai mult umor, episodul 15, 26 decembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, a ajuns în cârje. Ce i-a spus Delia | Antena 1

Puiu a venit în finala iUmor în cârje, dar a explicat cum a stat situația cu adevărat, atunci când Delia l-a întrebat. Acesta s-ar fi rănit într-o plimbare cu trotineta, când a mers la o întâlnire în Parcul Cișmigiu.

Puiu, în cârje, în episodul 15 din iMai mult umor 2021. Ce explicații i-a dat Deliei

Puiu, personajul interpretat de Vlad Drăgulin a avut parte de o întâlnire romantică destul de dificilă, dat fiind faptul că a ajuns să fie nevoit să stea în cârje. Iată ce conversație inedită a purtat cu Delia în episodul 15 din iMai mult umor 2021.

„Vă mulțumesc, dragilor, voi sunteți publicul meu. Și în cârje fac emisiunea asta. Vă pup, a început finala iUmor, probabil vă întrebați de ce vorbsc în șoaptă. Te pup, Delia”, spune Puiu la începutul episodului.

Citește și: iMai mult umor, episodul 14, 19 decembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, a fost „abordat” de o concurentă. Ce i-a cerut

„Îmi place cum te-ai îmbrăcat”, îi spune jurata Delia.

„Merci, doar nouă ne-a păsat. Eu nu sunt în cârje, eu nu am nimic. E marea mea farsă pe care am pregătit-o producției. Că s-au comportat urât cu mine. Eram la un date în Cișmigiu. Și băiatul cu care eram s-a oferit să mă ducă pe trotinetă, am alunecat și am picat”, îi explică Puiu.

„Îmi pare rău”, spune Delia.

„Atata poți să zici? Îți pare rău și mai ce?”, o întreabă el.

„Și mai rău. Pot să-ți zic nu te mai duce în parc când plouă afară”, îi răspunde Delia.

În episodul 10 de iMai mult umor, Puiu a avut o altă problemă: a fost deocheat.

Vizionează episodul întreg și necenzurat pe AntenaPlay.

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Citește și: iMai mult umor, episodul 13, 12 decembrie 2021. Puiu, în pragul disperarării, recurge la gesturi neașteptate. “Vă dați demisia?”

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x