In puii mei

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

A treia ediție a show-ului ”În puii mei” ne-a făcut să râdem cu gura până la urechi! Naomi, Victoraș Micula, Hagi, printre personajele parodiate

 
+2 click pentru
galerie

Sub sloganul ”Te uiți o seară, râzi o săptămână”, cea de-a treia ediție a show-ului ”În puii mei”, difuzată sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1, și-a surprins telespectatorii cu multe surprize!

Ca de fiecare dată, scheciurile cu personaje inspirate din actualitatea românească au dus parodia la un alt nivel, îmbinând perfect umorul și ironia. Ne-am reîntâlnit cu Naomi, rol interpretat excepțional de Mihai Bendeac, aflată la întâlnire cu un muzician de la Filarmonica. Ne-am distrat revăzându-l pe Victoraș Micula, jucat de Vlad Drăgulin.

În plus, la urmă am avut parte de o „bătălie a glumelor” care i-a adus în atenția telespectatorilor pe Andrei Ciobanu, Radu Bucălae, Alexandru Minculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și, desigur, pe Maria Popovici, câștigătoarea sezonului II ”iUmor”.

Vouă v-a plăcut, ați râs împreună cu noi?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE