Antena Căutare

A stârnit controverse peste controverse, iar acum e pregătită pentru noua experienţă! Deea: "Ca ispită nu pot lăsa totul la voia întâmplării"

După ce a făcut furori în primul sezon "Insula Iubirii" ca simplă concurentă, Deea revine în show, dar ca ispită. Focoasa brunetă a povestit cum s-a schimbat viaţa ei după participarea la emisiune, dar şi despre planurile de viitor

După ce a făcut furori în primul sezon "Insula Iubirii" ca simplă concurentă, Deea revine în show, dar ca ispită. Focoasa brunetă a povestit cum s-a schimbat viaţa ei după participarea la emisiune, dar şi despre planurile de viitor

Ai fost criticată pentru faptul că ai cedat prea ușor ispitei. Regreți?

Oamenii critică atunci când ei nu reușesc sau nu au curajul să trăiască clipă, de multe ori visăm și aşteptam momentul potrivit să acționăm, am fost și eu la fel, dar m-am decis că e momentul să fac o schimbare și nu regret nici un gest de pe insulă. Imaginea mea este și va fi mereu în două feluri: așa cum sunt eu cu adevărat și așa cum vor să mă vadă oamenii din jur.

De data asta, în show, vei juca un rol?

Rolul de ispită înseamnă altceva, nu poți să lași la voia întâmplării lucrurile, cât despre mine ca și persoană, sunt tot eu la fel de asumat, dar ispitesc.

Ce sfaturi le dai concurentelor?

Fiecare concurentă probabil a venit cu un gând de acasă. Le sfătuiesc să fie cu inima și cu ochii deschiși și să facă ceea ce simt. Bineînțeles că în rolul de ispită trebuie să îți folosești toate atuurile pentru a provoca concurenții, pentru că ei au venit aici să ăți facă un test.

În ce relații ai rămas cu fostul iubit?

O relație care se încheie, e încheiată, nu are cum să existe mai mult decât un eventual salut pe stradă.

Ai fost acuzată de familie că ai făcut videochat…

Din păcate există și oameni de acest gen. Tot ce pot să zic e că familia mea este formată doar din părinţii și surorile mele.

INTERVIUL COMPLET AICI!

NU RATA ÎN ACEASTĂ SEARĂ, DE LA 20:30, MAREA PREMIERA A NOULUI SEZON "INSULA IUBIRII", DOAR LA ANTENA1!

Cu sutien și fustiță sexy, Deea încinge din nou imaginația bărbaților! Ispita este extrem de fierbinte și provocatoare!... Promisiuni aruncate în vânt chiar şi după ani de relaţie?! Elena şi Saşa, unul dintre cuplurile de la "Insula Iubir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x