Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Au făcut amor în fața camerei, la începutul noului sezon Insula Iubirii! Au căzut pradă pasiunii. „Dacă tot pui mâna, pune ca lumea”

Diana și Aurel au făcut amor în fața camerei, în primul episod al noului sezon Insula Iubirii. Lipsiți de inhibiții în fața camerei de filmat, cei doi au căzut pradă pasiunii.

Diana și Aurel au făcut amor în fața camerei, în primul episod al noului sezon Insula Iubirii. Lipsiți de inhibiții în fața camerei de filmat, cei doi au căzut pradă pasiunii.

„Termină! E camera de filmat acolo și ne vede lumea la televizor!”, i-a spus Aurel partenerei lui.

Însă, gesturile Dianei l-au făcut pe Aurel să se răzgândească repede. „Dacă tot pui mâna, pune ca lumea!”, a spus bărbatul.

Deși conștienți că sunt filmați, Diana și Aurel au fost dornici să se bucure de corpul celuilalt, chit că și numai sub pătură.

„Doamne! O să dorm liniștit…”, a mai spus Aurel.

Cei doi au ales să își petreacă toată dimineața în pat, fără să fie interesați de micul dejun.

Diana și Aurel au ales să-și testeze dragostea la „Insula Iubirii”, însă reality-show-ul nu este deloc străin de ei. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube