Antena Căutare

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezon 7, mesaj cu subînțeles la început de an. Ce a transmis fostul logodnic al Claudiei

După o absență îndelungată de pe rețelele sociale, Bogdan Cîrlan a transmis un mesaj inedit la început de an. Ce a ținut să precizeze fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7.

colaj foto Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 Galerie
După o absență îndelungată de pe rețelele sociale, Bogdan Cîrlan a transmis un mesaj inedit la început de an. Ce a ținut să precizeze fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7. | Antena 1

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7. Deși ambii au trecut testul și chiar s-au logodit la bonfire-ul final, în doar câteva luni, s-au depărțit și au luat-o pe drumuri separate. De atunci, tânăra este foarte activă în mediul online, în timp ce fostul ei logodnic a preferat să fie mai discret cu viața lui personală.

Ce mesaj a transmis Bogdan Cîrlan în mediul online. Are legătură și cu participarea la Insula Iubirii, sezonul 7

2023 nu a fost un an prea bun pentru fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7. Deși bărbatul și fosta parteneră spuneau la casting că sunt extrem de uniți și nimic nu îi poate doborî, la întorarcerea de pe Insulă s-au despărțit.

Deși erau logodiți la acel moment, Claudia a mărturisit că nu a putut trece peste anumite lucruri care o deranjau la Bogdan așa că a hotărât să pună punct relației, fără să se uite înapoi. La scurt timp, însă, bărbatul susținea că iubește cu o fostă concurentă Chefi la cuțite, însă aceasta a infirmat zvonurile.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum l-a filmat Bianca Giurcă pe Marius Moise. Foștii iubiți s-au afișat împreună, din nou

Ulterior, Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a luat o pauză de la rețelele sociale și nu a fost foarte activ în mediul online. Cu toate acestea, de Revelion, el a postat un mesaj cu subînțeles, despre anul în care și-a pierdut și partenera și viața lui a luat o turnură neașteptată.

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2024”, a scris fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7, în textul care însoțește o fotografie făcută chiar în timpul emisiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spunea Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7 despre o posibilă împăcare cu Bogdan Cîrlan

La scurt timp după ce Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7 s-au afișat împreună în mediul online, au apărut și speculațiile că cei doi s-ar fi împăcat. Ulterior, tânăra a dat cărțile pe față în ceea ce privește viața sa amoroasă.

De curând, fosta iubită a lui Bogdan Cîrlan a realizat o sesiune de întrebări prin care să răspundă la toate curiozitățile oamenilor din mediul online. Aceasta a fost întrebată despre cum reușește să arate atât de bine, dar și ce produse folosește pentru un păr sănătos și lung.

Citește și: Cât de mult a slăbit Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7. Tânăra a născut al doilea copil în urmă cu patru luni

Urmăritorii de pe Instagram și-au dorit să afle dacă fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a refăcut viața. Claudia Florescu a oferit un răspuns asumat și direct. Frumoasa brunetă a informat pe toată lumea că nu este într-o relație și că nu își dorește un iubit prea curând.

„Nu, și nici nu caut”, a fost mesajul ei la întrebarea „Ai iubit în momentul de față?”.

Cât de mult a slăbit Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7. Tânăra a născut al doilea copil în urmă cu patru luni... Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, apariție incendiară în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x