Antena Căutare

Cât de mult a slăbit Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7. Tânăra a născut al doilea copil în urmă cu patru luni

Ema Oprișan, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram cu o postare neașteptată. Iată cât de mult a slăbit soția lui Răzvan Kovacs, la aproape patru luni de când a devenit mamă pentru a doua oară.

Colaj cu Ema Oprișan și Răzvan Kovacs în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Ema Oprișan, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram cu o postare neașteptată | Antena 1

Ema Oprișan, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a făcut furori în mediul online cu o nouă postare. Tânăra este destul de activă pe rețelele sociale, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

Din postările sale de pe Instagram se poate observa faptul că frumoasa brunetă este împlinit și fericită. Aceasta se bucură din plin de timpul pe care îl petrece alături de cei doi copii ai săi, dar și de partenerul său.

Citește și: Bianca Giurcă își construiește casă nouă. Fosta concurentă de la Insula iubirii, sezonul 7, este nerăbdătoare să se mute

În luna septembrie a anului trecut, Ema Oprișan a devenit mamă pentru a doua oară. Soția lui Răzvan Kovacs a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a moștenit frumusețea părinților săi.

Tânăra mai are un băiețel dintr-o fosta relație pe care îl crește alături de bărbatul cu care a fost în Thailanda. Micuțul și Răzvan Kovacs au o legătură deosebită. Aceștia se înțeleg foarte bine, iar drept dovadă stau pozele din mediul online.

Cât de mult s-a schimbat Ema Oprișan, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, de când a devenit mamă pentru a doua oară

De curând, Ema Oprișan și-a surprins prietenii virtuali cu o postare spectaculoasă. Se pare că rolul de mămică cu normă întreagă îi priește fostei concurente de la Insula Iubirii, sezonul 7. Soția lui Răzvan Kovacs se bucură din plin de timpul petrecut cu micuții săi.

De când și-a adus pe lume fetița, tânăra a decis să apeleze la o schimbare radicală de look. Aceasta s-a tuns, iar noua coafură i se potrivește de minune. Chiar dacă este mereu alături de cei doi copii ai ei, bruneta nu uită să își mențină aspectul fizic de invidiat.

O nouă fotografie pe care a publicat-o pe contul de Instagram a atras atenția internauților. Ema Oprișan s-a lăsat pozată într-un tricou negru care îi scoate în evidență frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Alin Simoiu, fosta ispită din sezonul 7 Insula Iubirii, a confirmat că este într-o relație. Ce mărturisiri a făcut

Un lucru este cert, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii a slăbit foarte mult. Deși au trecut doar patru luni de când a născut al doilea copil, soția lui Răzvan Kovacs a reușit să ajungă aproape la formele pe care le avea înainte de naștere.

„Mă simt un om binecuvântat! 2024...surprinde-mă 🥂!”, a fost descrierea folosită de ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Emei Oprișan a generat mai bine de 2.800 de like-uri și câteva reacții din partea prietenilor virtuali.

„Femeie, ești frumoasă rău! Din punctul meu de vedere ai luat-o pe Antonia. Ești numărul 1”, i-a spus un urmăritor de pe Instagram.

Citește și: Mihai Daniel, ispită la Insula Iubirii sezonul 7, s-a pozat alături de mama lui. Cum arată femeia și ce au observat mulți

Un lucru este cert, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii este posesoarea unor trăsături superbe. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale din mediul online, dar și cu cele televizate.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x