Antena Căutare

Câți bani câștiga Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii pe site-urile pentru adulți. Fostul iubit al Claudiei a adunat o mică avere

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubrii, sezonul 7, a dezvăluit câți bani câștiga pe vreme în care activa pe site-urile pentur adulți. Fostul concurent ar fi putut avea orice și-a dorit vreodată

colaj foto Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 Galerie
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubrii, sezonul 7, a dezvăluit câți bani câștiga pe vreme în care activa pe site-urile pentur adulți. Fostul concurent ar fi putut avea orice și-a dorit vreodată | Antena 1 & Captura TikTok

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7, a vorbit fără ascunzișuri despre perioada în care făcea videochat. În timpul emisiunii Claudia, fosta lui parteneră, a menționat a că acesta câștiga bani din această activitate cu care ea nu era de acord. După ce s-au cunoscut, el ar fi renunțat la a face bani pe site-urile cu conținut pentru adulți, deși învârtea sume frumușele.

Câți bani câștiga Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii pe site-urile pentru adulți. Ce a făcut cu banii

În cadrul unui live pe TikTok, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit cât a câștigat din videochat. Potrivit declarațiilor sale, în cei 7 ani în care a activat pe site-urile pentru adulți el ar fi adunat o adevărată avere, însă nu a știut să profite de câștigurile uriașe.

El a dezvăluit că la fel de repede cum îi primea, îi și cheltuia, în special pe joucurile de noroc, situație despre care a vorbit și Claudia în cadrul show-ului.

„Am făcut videochat șapte ani de zile. Dacă stai să calculezi 500.00 de euro în cinci ani, înseamnă 100.000 euro pe an. Cât fac 100.000 de euro într-un an, împărțit la 12 luni? Spuneți-mi și mie că eu nu știu cu matematica. Sunt 12.000 de euro într-o lună, da?”

Am pierdut absolut tot. Am avut momente când am pierdut și 10.000 euro într-o seară, am avut momente când am pierdut 1.000, am avut momente când am pierdut 200. Nu conta asta. Conta că toți banii pe care eu îi făceam, îi pierdeam. Nu făceam absolut nimic cu ei. Puteam să-mi iau o casă, putam să-mi iau mașini, puteam să fac absolut ce voiam eu cu viața mea să fie frumos”, a declarat Bogdan Cîrlan, pe rețeaua socială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Bad Angie de la Chefi la Cuțite rupe tăcerea! Ce spune despre relația cu Bogdan de la Insula Iubirii: „Am ieșit de câteva ori”

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Citește și: Ce facultate a urmat Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurentul este frizer, dar a studiat o specializare diferită

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

De ce refuză Bianca Giurcă să-și mai viziteze mama. Are legătură cu Marius și a vorbit cu sinceritate despre acest lucru... Ce a făcut Bianca Giurcă cu scoica, micul cadou de la Alin când a ajuns acasă de la Insula Iubirii. A fost un măr al dis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x