Antena Căutare

Ce a ales Diandra să facă cu tatuajul identic cu al lui Andrei. Ispita nu s-a abținut de la răspuns

Diandra a recunoscut ce vrea să facă cu tatuajul comun pe care îl are cu Andrei după ce au întrerupt orice legătură. Regretă sau nu ispita decizia de a se tatua?

Ce a ales Diandra să facă cu tatuajul identic cu al lui Andrei. Ispita nu s-a abținut de la răspuns | Antena 1

Diandra și Andrei au creat o conexiune uriașă în timpul filmărilor emisiunii Insula Iubirii după ce au descoperit că au extrem de multe lucruri în comun.

Cei doi participanți la emisiune au fost cu adevărat o surpriză pentru public, mai ales că s-au comportat încă de la început de parcă s-ar fi cunoscut de o viață.

Timpul petrecut împreună i-a apropiat extrem de mult, iar spre finalul sezonului Andrei și Diandra au decis să își facă un tatuaj comun, identic, care să le amintească întotdeauna despre ceea ce a existat între ei.

Citește și: Care e legătura dintre ispita Beni din sezonul 8 Insula Iubirii și Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii

Articolul continuă după reclamă

Acum, la distanță de jumătate de an de la terminarea filmărilor, se pare că cei doi au întrerupt orice legătură, Andrei alegând să se împace cu fosta lui soție, Cristina, de care divorțase în luna aprilie, la puțin timp după încheierea filmărilor.

O mare parte dintre telespectatori s-au așteptat ca Diandra și Andrei să își scoată sau își acopere tatuajele comune pe care și le-au făcut, și, tocmai de aceea, i-au întrebat de nenumărate ori ce s-a întâmplat cu ele.

În cele din urmă, ispita a fost cea care a recunoscut ce a decis să facă cu acesta.

Iată ce a declarat!

Ce a ales Diandra să facă cu tatuajul identic cu al lui Andrei. Ispita nu s-a abținut de la răspuns

Andrei și Diandra și-au tatuat în semnul iubirii lor un soare și cele două cifre norocoase despre care au vorbit tot sezonul, mai exact cifra 6 și cifra 9.

Fanii au fost extrem de curioși să afle ce face ispita cu tatuajul după ce s-a aflat că între aceasta și Andrei nu mai există nimic, iar în cele din urmă a decis să facă lumină.

Clujeanca se pare că nu regretă tatuajul făcut și are o explicație cât se poate de simplă pentru acest lucru.

„De ce aș regreta? Soarele are o semnificație (a mea) proprie și personală. Să te orientezi mereu spre lucrurile luminoase în viață și să fii un om pozitiv. Să îmbrățișezi partea frumoasă a vieții și toate etapele bune care urmează să se întâmple” a motivat Diandra în cadrul unei postări pe InstaStory în momentul în care un urmăritor a întrebat-o dacă nu regretă „tatuajul matchy”.

Citește și: Finala Insula Iubirii, sezon 8. Care este relația dintre Andrei și Cristina în prezent. Ce a făcut Diandra la ceremonia focului

Pentru un moment, Andrei nu a clarificat ce va face cu tatuajul comun pe care l-a făcut cu ispita Diandra, însă a decis să lămurească publicul cu privire la ceea ce se întâmplă acum în viața lui.

În momentul în care un internaut l-a întrebat ce face Diandra, Andrei Rotaru a răspuns: „Nu mai vorbesc cu ea de 3/4 luni de zile. Nu mai avem nicio conexiune, ca să zic așa. S-a rupt conexiunea. Tot ceea ce a fost între noi a fost în cadrul emisiunii, să ne înțelegem!”.

„Eu înțeleg absolut tot ce spun acolo, tocmai, îmi doresc să discut și cu voi toate lucrurile astea ca să mă fac înțeles. Nu vreau iertare, nu vreau scuze, nu vreau nimic de la nimeni. Nu vreau decât să vă spun povestea și din punctul meu de vedere, și ceea ce am trăit eu și de ce am făcut lucrurile alea” a mai adăugat acesta potrivit Click.ro.

Citește și: Finala Insula Iubirii, sezon 8. Cum a reacționat Andrei când a văzut-o pe Cristina la ultima ceremonie a focului. Ce a urmat

Care e legătura dintre ispita Beni din sezonul 8 Insula Iubirii și Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iub... Mirela Vaida, reacție tranșantă despre Cristina și Andrei, după ce i-a văzut la Insula Iubirii: „Eu i-am cuplat pe copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x