Căutare Live

Insula iubirii sezonul 6. Cine sunt Cerasela și Rareș. Ce a dezvăluit tânăra despre trecutul ei

Unul dintre cele cinci cupluri care au decis să își testeze iubirea în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii este și cel format din Cerasela și Rareș.

Cerasela și Rareș au venit la Insula Iubirii sezonul 6 pentru ca tânăra să scape de lipsa ei de încredere în forțele proprii

Antena 1

Sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii aduce un adevărat carusel de emoții, sentimente și trăiri pentru cele cinci cupluri încă de la primul bonfire, adică prima ceremonie a focului. Printre cei care au ales să își testeze dragostea în Thailanda se numără și Rareș și Cerasela.

Cine sunt Cerasela și Rareș de la Insula Iubirii sezonul 6

Cerasela (26 de ani) este consultant în fonduri europene şi Rareş (28 de ani) este specialist IT. este pasionat de motociclism, sport și fotografie, pasiuni cu care a cucerit-o pe iubita sa, Cerasela.

Citește și: Insula iubiirii sezonul 6. Cine sunt Lavinia și Reimond, cuplul cu o poveste de iubire tumultoasă

Cei doi aduc pe Insula Iubirii o poveste atipică, ce durează de aproape 2 ani. Tinerii s-au cunoscut pe Facebook, într-un moment în care amândoi simțeau nevoia de o relație stabilă. Totuși, ceva anume i-a făcut să vină la Insula iubirii sezonul 6, ca să își testeze dragostea. Pasul a fost făcut mai mult pentru Cerasela, ca să depăşească un bagaj emoțional din trecut, care se reflectă însă în relaţia lor.

„Eu sunt geloasă uneori. Uneori mai mult. Mai am o problemă și recunosc: nu am încredere în mine. Am momente în care îmi spun că sunt urâtă, că m-am îngrășat, că sunt alte femei mult mai frumoase și văd doar trăsăturile negative. Nu am încredere în mine, ține și de copilărie, de trecutul meu”, a dezvăluit tânăra la castingul pentru Insula Iubirii sezonul 6.

Cerasela este o fire geloasă și, de cele mai multe ori, are impresia că toate femeile din jurul ei sunt mult mai frumoase. Acest lucru o face să se simtă extrem de nesigură pe ea, în ciuda eforturilor făcute de Rareș pentru a-i demonstra contrariul.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Teodora și Alexandru, singurul cuplu căsătorit. Între ei este o diferență de vârstă de 11 ani

„Ea e în competiție cu ea, dar e o competiție în care se sabotează singură”, a mărturisit iubitul ei, care a spus că este dispus să îi ierte anumite lucruri pe care le-ar putea face la Insula Iubirii, dar până la un punct. Nu același lucru poate spune despre ea:

„S-ar zvârcoli, n-ar mai putea să doarmă niciodată. Ar muri, i-ar pocni inima ca la pițigoi”, a mărturisit el.

Rămâne de văzut dacă aventura trăită pe Coconut Island îi va aduce mai aproape unul de celălalt sau dacă povestea lor de dragoste se va schimba radical.

Insula Iubirii are premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubiirii sezonul 6. Cine este ispita Dinu Popescu. Este scriitor, lucrează în televiziune și a studiat psihologia... Insula Iubirii sezonul 6. Cum arată o fermă de perle în Phuket. Ce i-a cumpărat Radu Vâlcan soției dintr-un magazin de b...
Ultimele știri
x