Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Teodora și Alexandru, singurul cuplu căsătorit. Între ei este o diferență de vârstă de 11 ani

Teodora și Alexandru sunt singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii sezonul 6. Cei doi susțin că au o relație perfectă, în ciuda diferenței de 11 ani dintre ei.

Teodora și Alexandru au venit la Insula iubirii sezonul 6 pentru a-și testa relația de cuplu

Antena 1

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, cinci cupluri decid să își testeze dragostea pe Coconut Island, acolo unde 10 ispite feminine și 10 ispite masculine îi așteaptă pentru a le scoate la iveală chiar și cele mai ascunse secrete.

Printre cupluri se află și cel format din Teodora și Alexandru, singurii care au făcut pasul de-a merge în fața ofițerului de stare civilă, pentru a spune „DA”, deși între ei există o diferență de vârstă de aproximativ 11 ani.

Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula Iubirii sezonul 6

Teodora are 19 ani și trăiește de aproximativ un an o frumoasă poveste de iubire cu Alexandru, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Cei doi formează un cuplu nu doar în amoros, ci și în plan profesional. El este magician, iar ea a devenit asistenta lui și îl ajută în cadrul momentelor artistice cu diferitele trucuri pe care le face.

Încă de la casting, cei doi au spus că relația lor este una perfectă și că o căsătorie nu schimbă cu nimic lucrurile într-un cuplu.

Alexandru și Teodora la Insula Iubirii sezonul 6

Alexandru și Teodora la Insula Iubirii sezonul 6

Totuși, cei doi au decis să participe la Insula Iubirii sezonul 6 ca să vadă dacă este sau nu cazul să facă pasul următor: cununia religioasă.

„E diferență de 11 ani între noi. Ne cunoaștem de aproape 3 ani de zile, am început atunci o relație de o lună de zile, nu a mers și a luat-o fiecare pe drumuri diferite. Ne-am reîntâlnit în februarie, a fost totul miere și lapte și peste 2-3 luni am luat decizia de-a face pasul acesta. Eu aveam nevoie în viața mea de o persoană mai liniștită așa, iar ea este genul acesta de persoană. Am nevoie de acest test ca să aflu dacă merită să investesc în continuare cum am făcut până acum, adică trup și suflet”, a dezvăluit Alexandru la castingul pentru Insula Iubirii sezonul 6.

„Nu e nicio diferență între a avea o relație și a fi căsătorit”, a completat tânăra, cu 11 ani mai tânără decât soțul ei.

Citește și: Insula iubirii sezonul 6. Sneak Peek, primele imagini de la primul bonfire! Ce veste primesc băieții la ceremonia focului

Tot la castingul pentru Insula Iubirii 2022 s-a aflat și că Teodora a făcut videochat, la un moment dat. Cel mai deranjat în această ecuație a fost Alexandru, care a făcut tot posibilul pentru a opri acest lucru.

„Eu sunt de acord și acum cu asta, nu am o problemă. Nu mai fac, fiindcă nu a fost de acord. Dar nu mi-a plăcut, fiindcă eu nu suport să mi se spună ce să fac”, a mărturisit ea, extrem de sincer.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine din cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

„Nu este ea de vină, ci anturajul. Cred că am reușit s-o curăț de anturajul ei”, a zis soțul ei, Alexandru.

Rămâne de văzut în ce măsură această aventură trăită de Teodora și Alexandru de la Insula Iubirii sezonul 6 va reuși să-i despartă sau să-i facă să fie mai aproape unul de celălalt și să facă și pasul următor (cununia religioasă). Emisiunea are premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Cine este Ispita Karina Fetica de la Insula Iubirii, sezonul 6. Și-a lăsat locul de muncă pentru a-și urma visul... Cine este ispita Roxana Lite de la Insula Iubirii, sezonul 6. Conduce propria afacere și are un scop clar pe Insulă...
Ultimele știri
x