Antena Căutare

Ce ispită l-a atras fizic pe Cornel la Insula Iubirii. Soțul Iustinei a recunoscut abia acum. Dezvăluiri despre atingerile intime

Cornel a recunoscut totul la testul poligraf, acolo unde a fost însoțit chiar de Iustina. Acesta a dezvăluit numele ispitei feminine care l-a atras fizic la Insula Iubirii, dar a vorbit și despre atingerile intime dintre el, Maria și Loredana.

Galerie
Cornel a recunoscut totul la testul poligraf, acolo unde a fost însoțit chiar de Iustina | Antena 1

De curând, Cornel și Iustina, foștii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 8, au fost invitați de Selly la testul poligraf. Aceștia au acceptat fără ezitare propunerea vlogger-ului. Mai mult, și-au pregătit cu mare atenție întrebările.

Tânăra a avut o mulțime de curiozități cu privire la experiența soțului ei din Thailanda. Aceasta și-a dorit să afle dacă partenerul ei a înșelat-o sau dacă s-a simțit atras de o altă femeie/ispită pe insulă.

Răspunsurile lui Cornel au luat-o prin surprindere pe Iustina, mai ales pentru că unele nu au fost sincere. Atunci când testul poligraf a arătat că răspunsul său nu este onest, bărbatul a recunoscut tot chiar în fața soției sale.

Ce ispite l-au atras fizic pe Cornel în Thailanda. Soțul Iustinei a folosit cuvinte dure când a vorbit despre ele

Articolul continuă după reclamă

Printre ispitele feminine care l-au atras fizic pe Cornel în Thailanda se numără Anamaria și Diandra. De asemenea, mai există și o femeie cu care a avut o conexiune intelectuală pe insulă, pe nume Loredana.

Citește și: Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii de fapt. Imaginile cu el și Iustina în trafic au devenit virale: „Parcă era bogat”

„Cum gândea mi-a plăcut cea cu care vorbisem mai mult, avea 36 de ani, era matură și educată. La cum arătai tu și cum arătau ele era diferență prea mare. Stai să mă gândesc acum, îmi vin toate ispitele în cap. Cred că da, fizic. De cum arătau unele. Cred că era Anamaria, în afară de față arăta bine. Și Diandra arăta bine, lăsând deoparte fața și tatuajele”, a spus bărbatul.

Ce a dezvăluit Cornel despre atingerile intime dintre el și ispitele feminine de la Insula Iubirii

Iustina a prin ocazia oportună de a afla adevărul despre atingerile intime dintre el și ispitele feminine de la Insula Iubirii. Tânăra a vrut să descopere dacă au existat anumite gesturi în mare cu Loredana sau în piscină cu Maria și Lala.

Fără pic de reținere, Cornel a recunoscut totul: „Da. Au fost, i-am pus mâna pe fund. Ce a făcut ea nu pot să spun. Au pus și ele mâna pe undeva”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ele? Au fost mai multe care au pus mâna?”, a întrebat Iustina la testul poligraf.

Citește și: Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui de fapt. Armina a pus capăt tuturor speculațiilor

„Nu, doar una, dar nu spunem cine că nu e frumos. I-am zis și ei, dar nu mă credea”, a adăugat Cornel.

De asemenea, încă de când au pășit la testul poligraf, Iustina și-a dorit să afle dacă soțul ei a înșelat-o vreodată. Pe lângă mesajele pe care le trimite altor femei, Cornel a susținut că nu a existat altfel de apropieri față de acestea.

În prezent, concurenta de la Insula Iubirii a declarat că nu mai simte nevoia să-i verifice telefonul partenerului său, chiar dacă ar avea această posibilitate. Se pare că experiența din Thailanda a contribuit la consolidarea încrederii din cuplul lor. Aceștia sunt mai fericiți ca niciodată după tot ceea ce au trăit pe insulă, iar în curând vor deveni părinți.

„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf... Răspunsul Iustinei când a fost întrebată dacă a stat cu Cornel pentru banii lui. Care este adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x