Căutare Live

Ce mai face Marinela Mavrodin, fosta concurenta de la "Insula Iubirii". Cine este cel care a cucerit-o

Marinela Mavrodin a trecut printr-o schimbare fenomenală, atât fizic, cât și din punct de vedere sentimental. Fosta concurentă este mai fericită ca niciodată, iar motivul zâmbetului ei este chiar bărbatul care a cucerit-o din prima clipă.

Marinela Mavrodin a trecut printr-o schimbare fenomenală, atât fizic, cât și din punct de vedere sentimental

Marinela Mavrodin in cadrul emisiunii Insula Iubirii, alături de ispita Cristi

Marinela Mavrodin a fost una dintre concurentele sezonului 4 al emisiunii "Insula Iubirii". Aceasta a venit alături de iubitul ei, Iulian, pentru a vedea dacă relația lor este una puternică și poate rezista ispitelor.

După câteva zile, frumoasa blondină a picat în "plasa" ispitei Cristi, de care s-a și îndrăgostit într-un final și alături de care a trăit cele mai frumoase momente din Thailanda.

La finalul emisiunii, Marinela s-a despărțit de Iulian și a sperat la o frumoasă poveste de dragoste lângă Cristian Tufan, însă ispita i-a transmis printr-un mesaj că nu simte nimic pentru ea și că ar trebui să rămână prieteni.

"Poate o să te surprindă sau nu. Eu sper că nu…Vreau să îţi spun că mă bucur foarte tare că te-am cunoscut. Am cunoscut o persoană specială, zic eu. Nu mă aşteptam, atunci când am acceptat rolul de ispită, să creez o asemenea conexiune cu cineva. Nu mă aşteptam absolut deloc. Despre ce am trăit noi doi aici…ce pot să spun?! Decât că nu a fost o minciună, o totală minciună. Nu-mi eşti indiferentă absolut deloc, însă nu pot spune nici că sunt îndrăgostit de tine. De ce? aş putea spune multe motive, dar aleg să îţi dau câteva sfaturi. Eu cred că trebuie să lucrezi un pic mai mult la comportamentul tău, la atitudinea ta şi, în special, la limbajul tău. Trebuie să scapi un pic de limbajul vulgar. Să te duci în limbajul acela de lady, să te maturizezi, şi într-o zi cred că o să ajungi femeia care îţi doreşti să fii.", a fost mesajul ispitei pentru Marinela, care a rămas surprinsă de cuvintele lui Cristi, însă se aștepta la o astfel de decizie din partea lui.

Citește și: Marinela de la ”Insula Iubirii" s-a schimbat total! Ce a ajuns să facă după terminarea emisiunii

În ceea ce privește aspectul său fizic, Marinela Mavrodin s-a schimbat de la ultima apariție televizată în cadrul emisiunii "Insula Iubirii".

Aceasta a ascultat sfatul celui care a dezămăgit-o și s-a transformat într-o adevărată femeie, matură și cu un aspect de-a dreptul spectaculos.

Cum arată Marinela Mavrodin acum și cine este bărbatul care a cucerit-o

În urmă cu aproape un an, Marina Mavrodin a participat la o emisiune matrimonială pentru a-și găsi sufletul pereche, deși nu se aștepta la acest lucru. Se pare că frumoasa blondină s-a îndrăgostit rapid de Robert Urucu, cel care a cucerit-o din prima clipă.

Relația celor doi a început cu mici joculețe și tachinări, nimeni nu se aștepta să rămână împreuna și în viața reală, însă Marinela le-a arătat tuturor că s-au înșelat, iar relația lor este mai puternică ca oricând.

Pe data de 5 aprilie a anului trecut, Marinela și Robert au făcut pasul cel mare. Cei doi s-au căsătorit și au arătat prietenilor virtuali o imagine de la starea civilă, însă reacția acestora a fost una pe măsură.

Fanii au ținut neapărat să îi ureze Marinelei casă de piatră și să fie fericită alături de soțul ei, Robert.

În prezent, Marinela Mavrodin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei și câștigă bani frumușei din colaborările sale din mediul online.

Diana de la „Insula iubirii”, în ipostaze senzuale pe internet! Imaginea pe care doar iubitul o vedea până acum... Geanina de la „Insula iubirii” s-a schimbat complet! Cum a apărut la botezul fiului ei...
Ultimele știri
x