Căutare Live

Ce mai face și cu ce se ocupă în prezent Hannelore de la Insula Iubirii, fosta soție a lui Bogdan Ionescu

Hannelore, fostă concurentă în sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, și-a surprins din plin urmăritorii de pe Instagram. Iată ce mai face și cu ce se ocupă în prezent fosta soție a lui Bogdan Ionescu.

Fanii Insula Iubirii au descoperit ce mai face și cum arată acum Hannelore

Antena 1

Hannelore, una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 4 Insula Iubirii, și-a uimit admiratorii de pe Instagram cu o fotografie la care sute de persoane au reacționat imediat. Un detaliu i-a uimit pe mulți. Descoperă cum arată și cu ce se ocupă aceasta acum.

Ce mai face, cu ce se ocupă și cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii sezonul 4, fosta soție a lui Bogdan Ionescu

În sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii, Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au mers în Thailanda pentru a-și testa relația și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. Totuși, deși se apropiase destul de mult de ispita Andi, la ceremonia finală a focului Hannelore a încercat să se împace cu Bogdan. Blondina nu a renunțat la partenerul ei și astfel, cei doi au plecat împreună din Thailanda. Ajunși în România, cei doi s-au căsătorit, însă după un timp destul de scurt, căsnicia lor s-a încheiat și cei doi au plecat pe drumuri diferite în viață.

Citește și: Cine e tânăra care l-a cucerit pe Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Cum arată iubita ispitei din Thailanda

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, Bogdan Ionescu a revenit în calitate de ispită. Cu un look nou și o atitudine schimbată, acesta a încercat să ajute concurentele să își dea seama dacă se află sau nu în relația potrivită.

În prezent, Hannelore este extrem de activă pe rețelele de socializare și publică des fotografii cu ea în diferite ipostaze. Fanii au putut astfel descoperi ce mai face fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 4.

De curând, aceasta și-a făcut o schimbare de look și a renunțat la părul blond în favoarea celui brunet. Fosta soție a lui Bogdan Ionescu își menține silueta de invidiat și recent a recurs chiar și la o intervenție estetică, totul pentru a arăta cât mai bine.

Citește și: Ispita Eda de la Insula Iubirii sezonul 6 i-a uimit pe fani. Cum arată mama ei. Imaginile au făcut senzație

În plan profesional, aceasta nu a renunțat la pasiunea ei pentru dans și își dedică mare parte din timp organizării unor evenimente.

În plan sentimental, aceasta este de ceva timp într-o relație și pare mai fericită ca oricând, lucru ce se poate vedea în fotografiile publicate pe Instagram, în care apare bucuroasă alături de iubitul ei. Cei doi au împreună și o afacere, tot în domeniul evenimentelor.

Cum au fost filmați Celia și Bogdan de la Insula Iubirii sezonul 6. Ce au descoperit fanii pe Instagram... Cerasela de la Insula Iubirii, mesajul la care fanii nu s-ar fi așteptat. Ce a recunoscut fosta iubită a lui Rareș...
Ultimele știri
x