Live acumFilm: Alba ca Zapada si cei sapte pitici
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, în episodul 2! Adrian a picat în ispită, iar alți concurenți au avut parte de striptease

Cel de-al doilea episod al emisiunii Insula Iubirii, sezonul 5, a adus în atenția telespectatorilor un moment exploziv, iar protagonist a fost chiar Adrian, bărbatul care a venit în competiție cu iubita lui, pe care mărturisea că vrea să o ia de soție. 

Episodul 2 Insula Iubirii, sezonul 5, a adus în atenția telespectatorilor un moment exploziv, iar protagonist a fost chiar Adrian, bărbatul care a venit în competiție cu iubita lui, pe care mărturisea că vrea să o ia de soție.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. Adrian trăiește o poveste de iubire de cinci ani, însă acest lucru nu l-a împiedicat să se apropie interzis de mult de ispita Maria. Au început ușor, prin a-și face mărturisiri indecente, iar lucrurile au evoluat rapid, spre disperarea iubitei sale.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. Astfel, după ce i-a mărturisit că ”sexul este totul pentru el într-o relație”, Adrian și ispita Maria au renunțat la inhibiții, iar alarma a sunat pentru prima dată pe insula fetelor.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. ”E al meu.”, a spus Denisa în clipa în care a văzut imaginile, încercând să-și ascundă disperarea.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. De cealaltă parte, fetele s-au arătat șocate, însă nu de față cu Denisa. Ele s-au ascuns în baie, unde au purtat o discuție în secret: ”Prea repede, prea repede. Sunt șocată.”, a spus Diana.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. Seara a fost una incendiară la ”Insula Iubirii”, ediția din 29 aprilie, întrucât alarma a sunat a doua oară pe insula fetelor, iar protagonistul unui moment incendiar a fost tot Adrian, spre dezamăgirea Denisei. Deși în fața concurenților s-a arătat puternică, în camera de interviu, ea a izbucnit în lacrimi, declarându-se ”șocată”.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. ”Nu mă așteptam la așa ceva. A fost șoc. Nu mă așteptam să plâng din prima noapte. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să deschid eu ochii și să văd lângă mine. Nu știu ce a fost în capul lui, de ce a făcut chestia asta. Chiar nu mă așteptam, așa, din prima zi. Nici n-au apucat să se cunoască.”, a spus ea, printre lacrimi.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. În timpul petrecerii organizate cu prilejul aniversării Anului Nou Chinezesc, Diana și Andi au purtat o discuție tensionată, departe de ochii curioși ai celorlalți. Mai exact, acesta i-a cerut Dianei să înceteze cu glumițele, întrucât nu-și dorește să strice o relație de prietenie.

Insula Iubirii, episodul 2, sezonul 5, 29 aprilie 2019. Un al doilea moment incendiar al episodului din 29 aprilie i-a adus în atenție pe Aurel și pe ispita Dana, care a renunțat la sutien, la insistențele concurentului.În cel de-al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii”, Eusebiu a dezvăluit că a fost pe punctul de a se căsători, dar iubita lui de atunci l-a părăsit.

De asemenea, el a avut parte de un moment de striptease din partea Biancăi.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube