Insula Iubirii

SEZONUL 5

Denisa, în lacrimi la Insula Iubirii, după ce iubitul ei a picat în ispită: ”A dat cinci ani pe o noapte! Sunt șocată!”

 
+2 click pentru
galerie

Cinci ani de relație s-au dus pe apa sâmbetei în cel de-al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii”, sezonul cinci, când Adrian a picat în ispită.

Dacă la început nu a reacționat și s-a arătat puternică, la scurt timp, la interviu, Denisa a izbucnit în lacrimi. A mărturisit, printre lacrimi, că-i este rușine și nu se aștepta la așa ceva.

”Nu mă așteptam la așa ceva. A fost șoc. Nu mă așteptam să plâng din prima noapte. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să deschid eu ochii și să văd lângă mine. Nu știu ce a fost în capul lui, de ce a făcut chestia asta. Chiar nu mă așteptam, așa, din prima zi. Nici n-au apucat să se cunoască.”, a spus ea, printre lacrimi. 

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei. ”Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa, sigură pe parcursul ei pe Insulă, la începutul emisiunii.  De partea cealaltă, Adrian mărturisește că a profitat de faptul că Denisa este atât de mică și și-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi și dorințe, așa că a făcut inscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl ”deturneze” din relația lor.    

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest