Antena Căutare

Detaliul neștiut despre ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii. Ce a dezvăluit un fost coleg de liceu despre trecutul lui

Un fost coleg de liceu de-ai ispitei Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7 a oferit detalii neștiute din trecutul acestuia. Cum era în liceu și ce poreclă avea în adolescență

imagini ispita daniel mihai la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Un fost coleg de liceu de-ai ispitei Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7 a oferit detalii neștiute din trecutul acestuia. Cum era în liceu și ce poreclă avea în adolescență | Antena 1

Daniel Mihai s-a făcut remarcat la Insula Iubirii încă de sezonul trecut, prin îndrăzneala și incisivitatea sa. Rolul de ispită pare că i se potrivește mănușă și chiar a reușit să facă „victime” în rândul concurentelor.

Și la Insula Iubirii sezonul 7, bărbatul care a petrecut mulți ani în Spania a descoperit deja că are multe lucruri în comun cu Claudia, iubita lui Bogdan, iar cei doi au încput să se apropie.

Cu toate acestea, despre trecutul ispitei nu se cunosc foarte multe detalii. Daniel Mihai a fost fotbalist, a jucat în Spania, dar a fost nevoit să renunțe din cauza accidentărilor, insă acut au ieșit la iveală noi informații.

Dezvăluiri neșateptate despre trecutul lui Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce poreclă avea în liceu ispita

Într-un grup de Facebook dedicat fanilor Insula Iubirii, un fost coleg de-ai ispitei din sezonul 7 a dezvăluit cum era acesta în liceu. Potrivit postării, și pe vreme când era doar un adolescent acesta era „sufletul petrecereii” și avea grijă ca cei din jurul său se simtă incluși.

Internautul a povestit că ambii sunt din Sighetu Marmației și au învățat la același liceu. În plus, acesta a dezvăluit și ce poreclă aveam Daniel Mihai în adolescență.

„Așa ca fapt divers, tocmai am realizat că Mihai Daniel este un personaj al copilăriei mele.

Coincidența face ca amândoi suntem din Sighetu Marmației de loc, și cu ceva vreme în urmă, în curtea Liceului nostru, dupa ore, jucau cei mari fotbal pe terenul sintetic. Daniel mereu îi lua în echipă și pe cei mai mici, printre care și eu, ne mai arată o schemă, mai băga câte o poantă.

Mă bucur să văd ca a ajuns un om așa fain! Tot ca și fapt divers noi îi spuneam 'Bașu', nu știu nici acum de ce porecla asta.

Dani, dacă vezi postarea, să știi că ai toate gândurile mele bune!! #PedaPower”, a scris fostul coleg al ispitei de la Insula Iubiri sezonul 7.

Citește și: Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a decis să se întoarcă în Thailanda

Așa cum și-a dorit acesta, Daniel chiar a a văzut postarea sa din grup și a reacționat imediat. Ispita masculină s-a arătat surprinsă de mesaj și i-a mulțumit colegului său de liceu.

„Pffff.. nu mă așteptam la asta. Mulțumesc pentru mesaj… îmi aduc aminte.. .. nu mă așteptam la asta dar multumesc și apreciez!! Facem ce putem… și mergem înainte. Stimă..”, a scris Daniel Mihai pe Facebook.

Mai mult, el a oferit lămuriri cu privire la porecla lui inedită. Acesta a povestit că preudonimul „Bașu” este la el în familie de mulți ani și a fost moștenit din tată în fiu.

„Cu exactitate nu știu nici eu, dar așa îi spunea străbunicului meu, Bașu.. pe urma bunicului meu, tatălui meu și mie… dar cu exactitate nu știu de unde venea!!”, a mărturisit ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela și Daniel au dat cărțile pe față, la un pahar de vin! Ce și-au spus, fără reținere

Ce studii are Oana Monea, de fapt, și cum a ajuns să fie patroană de salon: “Am făcut totul pe forțele proprii”... Cum arăta ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7 pe vremea când era blondă. Imagini neștiute cu modelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x