Antena Căutare

Cum arată Oana Monea când renunță la hainele sexy. Imagini neașteptate cu ispita de la Insula Iubirii din viața de zi cu zi

Oana Monea, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, impresionează de fiecare dată cu aspectul său fizic de invidiat și felul carismatic. Deși apare des pe micile ecrane ale publicului, puțini sunt cei care știu cum arată tânăra când renunță la hainele sexy din emisiune.

Colaj cu Oana Monea în două ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Oana Monea, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, impresionează de fiecare dată cu aspectul său fizic de invidiat și felul carismatic | Antena 1

Oana Monea se numără printre cele mai apreciate și frumoase ispite feminine de la Insula Iubirii. Tânăra a cucerit simpatia telespectatorilor cu energia pozitivă și atitudinea deosebită, dar și cu superbele trăsături ale feței.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Oana Monea este de o frumusețe ieșită din comun. Aceasta a reușit să atragă privirile concurenților din Thailanda cu formele provocatoare, dar și cu felul carismatic.

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut-o să revină în cel mai fierbinte show de la Antena 1

În cadrul reality show-ului, ispita apelează la haine sexy ce îi scot în evidență atuurile fizice, motiv pentru care puțini știu cum arată Oana Monea în viața de zi cu zi. Astfel, ispita de la Insula Iubirii are o activitate intensă în mediul online, locul în care împărtășește cele mai speciale momente cu prietenii virtuali.

Adesea, frumoasa blondină se filmează la locul de muncă, iar mai apoi publică videoclipurile pe contul de TikTok. Se pare că aceasta este tare pasionată de meseria pe care o practică. Nu mulți știu despre ea că este dermopigmentist.

Cum arată Oana Monea când îmbracă echipamentul de dermopigmentist

Oana Monea este o femeie cu un talent deosebit. Pe lângă faptul că are propria ei afacere, ispita de la Insula Iubirii ajută o mulțime de doamne și domnișoare să se mențină frumoase atunci când nu mai au încredere în ele.

Superba blondină este un dermopigmentist celebru și foarte apreciat pentru rezultatele sale spectaculoase. Aceasta a ajutat foarte multe femei să se simtă speciale în pielea lor, după ce au trecut prin tot felul de situații dificile.

Citește și: Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Bianca Giurcă a plâns după primul bonfire. Ce gest a făcut Marius Moise față de Oana Monea

Atunci când este prezentă la salon nu uită să îmbrace uniforma. De curând, Oana Monea a publicat pe TikTok un videoclip despre cum decurge o zi din viața ei la locul de muncă.

Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, ispita de la Insula Iubirii a făcut furori cu tenul să lipsit de imperfecțiuni și trăsăturile angelice.

„O zi normală din viața unui dermopigmentist 🤷🏼‍♀️#micropigmentare #micropigmentacion”, a scris la descrierea postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețul său a generat o mulțime de like-uri din partea prietenilor virtuali, semn că este îndrăgită de foarte multe persoane.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Insula Iubirii 2023, episodul 5. Flacăra ispitei s-a aprins și panica s-a instalat în vila fetelor. Imagini exclusive... Ce bolid de lux conduce Daria Cuflic la doar 25 de ani. Ispita de la Insula Iubirii duce o viață lipsită de griji...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x