Antena Căutare

Cine e și cum arată mama Iustinei Loghin de la Insula Iubirii, sezonul 8. Concurenta a postat o imagine emoționantă cu mama ei

Cine e și cum arată mama Iustinei Loghin de la Insula Iubirii, sezonul 8. Concurenta a postat o imagine emoționantă cu mama ei

Galerie
Iustina s-a revăzut cu mama ei la Iași imediat după întoarcerea din Thailanda. | A1 & Instagram

De curând, Iustina Loghin, concurenta de la Insula Iubirii, sezonul 8, a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii pe care le-a imediat după bonfire-ul final.

Cu ajutorul pozelor postate pe Insta Story, ea a dezvăluit că a ales să meargă cu Cornel în club în seara aceea pentru a sărbători împăcarea, dar și ziua lui Cornel, apoi au stat la povești împreună și au spus tot ce s-a întâmplat pe insulele lor.

Cum arată mama Iustinei de la Insula Iubirii, sezonul 8

Ei au mai stat o zi la piscină, iar apoi s-au întors în România. În avion, în drum spre casă,Iustina a povestit că o încercau foarte multe emoții și a plâns mult.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cum arată tatăl Iustinei Loghin. Fotografia emoționantă a concurentei de la Insula Iubirii 8 care a atras atenția fanilor

Concurentei îi era dificil să realizeze că în curând va deveni mamă și avea tot felul de gânduri care o apăsau. Primul lucrur pe care ea și Cornel l-au făcut atunci când au ajuns în țară a fost să își facă programare la medic pentru a vedea bebelușul la prima ecografie.

Cornel și Iustina au primit vești bune în legătura cu copilul lor și s-au bucurat foarte tare că sarcina decurge normal. După vizita la medic, cei doi au plecat la Iași, acolo unde Cornel, cel mai probabil s-a revăzut cu copiii săi.

Iustina s-a bucurat foarte mult să o revadă în sfârșit pe mama ei, cu care a petrecut puțin timp și a făcut și câteva fotografii pe care le-a postat la Insta Story.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cu ce se ocupă Iustina acum, însărcinată în 6 luni. Cornel a sărit în apărarea soției lui

Din imagini, se vede clar cât de mult seamănă Iustina cu mama ei. Aceasta o îmbrățisează strâns, semn că îi fusese foarte dor de ea și că se bucură că va deveni în curând bunică.

În prezent, Iustina și Cornel de la Insula Iubirii sezonul, 8 sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi așteaptă cu nerăbdarea venirea pe lume a primului lor copil.

De asemenea, tânăra a făcut recent o sesiune de fotografii în care și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă și chiar a dezvăluit când va naște. Cu toate acestea, internauții sunt în contiuare foarte curioși să afle detalii din viața lor personală.

Iustina a dezvăluit că fetița lor se va naște în noiembrie, iar nașa ei debotez va fi chiar sor ei. Concurenta de la Insula Iubirii 8 se pregătește să devină mămică în curând, fiind copleșită de emoții.

De cealaltă parte, Cornel e mândru de faptul că va deveni tată pentru a cincea oară și este nerăbdător să-și cunoască fiica, primul copil cu Iustina.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian. Ce afaceri deține și ce profit are

Ispita Lala s-a mutat cu iubitul său. Internauții spun că este vorba despre o altă ispită din show. Ce detalii au observ... Insula Iubirii sezon 8. Simona a confirmat despărțirea de Claudiu. De ce au plecat împreună în vacanță, deși nu mai sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x