Antena Căutare

De ce Bianca Giurcă și Maria Ilioiu s-au certat în mediul online. S-au înjurat, jignit și fosta ispită a recurs la amenințări

A fost scandal monstru între Bianca Giurcă și Maria Ilioiu în mediul online. Cele două s-au jignit, înjurat și fosta ispită chiar a amenințat-o pe fosta iubită a lui Marius Moise.

colaj de imagini cu bianca giurca si maria ilioiu pe tiktok Galerie
A fost scandal monstru între Bianca Giurcă și Maria Ilioiu în mediul online. Cele două s-au jignit, înjurat și fosta ispită chiar a amenințat-o pe fosta iubită a lui Marius Moise. | Captura TikTok

Într-un live pe Tiktok, Bianca Giurcă și Maria Ilioiu s-au certat, iar înjurăturile și jignirile nu au lipsit. Cele două s-au întâlnit în sezonul 7 Insula Iubirii, însă nu au interacționat foarte mult. Iată de la ce a pornit totul.

Maria Ilioiu a fost ispită în ultimul sezon Insula Iubirii, pe când Bianca Giurcă și-a testat cuplul cu Marius pe insula tentației.

Cele două nu au interacționat foarte multe, locuind pe insule diferite în timpul show-ului de la Antena 1. Se pare totuși că au existat animozități între Bianca și Maria și nu a fost mult până la un adevărat scandal.

Cele două s-au criticat una pe alta în timpul unui live pe Tiktok, aducând în discuție și numele lui Marius. A urmat apoi o cearta în toată regula, presărată cu înjurături, jigniri și amenințări.

Citește și: Câți bani face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii din Tiktok. Tânăra a arătat extrasul de cont

Scandal monstru între Bianca Giurcă și Maria Ilioiu. Dialogul halucinant dintre cele două

În fața a mii de oameni, Bianca Giurcă și Maria Ilioiu s-au certat dur. S-au jignit reciproc, înjurat și chiar au recurs la amenințări.

”Tu mă știai pe mine de la televizor, Maria Ilioiu, ispita, și eram idolul tău, *********, că m-ai copiat. Ți-ai pus fațete, ți-ai făcut nas și ț**e ca mine.”, i-a zis Maria Ilioiu.

”Eu sunt efectiv șocată. Tu ești retardată, ai probleme psihice?”, a venit replica Biancăi. ”Fă, nu mai vorbi cu gura aia, că poate îți cad, zici că ai gura prinsă în două piulițe. Taci d***u din gură ****”, a spus iar fosta ispită de la Insula Iubirii.

Bianca Giurcă: ”Citesc comentariile, până și oamenii sunt șocați cât ești de bolnavă. Ești bolnavă, fată, ai probleme cu capul. Râzi singură, ești nebună?!”

Maria Ilioiu: ”Fă, vezi că dacă te prind, zboară părul ăla din cap”.

Bianca Giurcă: ”Ești drogată acum?”

Maria Ilioiu: ”Nu mă droghez, tu tragi pe nasul ăla obosit. De aia e și așa umflat”.

Bianca Giurcă, întrebând persoanele care urmăreau live-ul: ”Dintre noi, eu și Maria, cine credeți că are probleme cu capul și n-are cei șapte ani de acasă?”.

Cearta completă poate fi urmărită în clipul de mai sus.

Citește și: Cine ar fi iubita lui Nadin Gherman. Cel mai îndrăgit cioban de pe Tiktok postează des imagini cu o brunetă superbă

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x