Antena Căutare

Diana Constantin de la „Insula iubirii” s-a pozat în lenjerie intimă transparentă și a făcut senzație pe Instagram

Diana Constantin de la „Insula iubirii” s-a pozat în lenjerie intimă transparentă și a făcut senzație pe Instragram!

COlaj foto cu Diana Constantin și Ben (stânga) și alături de Aurel (dreapta) Galerie
Pe Diana Constantin de la „Insula iubirii” o știe toată lumea și fosta concurentă nu are nevoie de vreo altă prezentare | colaj foto Antena 1/Instagram

Pe Diana Constantin de la „Insula iubirii” o știe toată lumea și fosta concurentă nu are nevoie de vreo altă prezentare. Recent, aceasta și-a uimit fanii cu imagini maim ult decât generoase, în care apare purtând lenjerie intima transparentă.

În sezonul 3 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, Diana Constantin a decis să participe împreună cu partenerul său de la acea vreme, pe nume Ben, un străin stabilit în România cu afaceri. Încă de la început, bruneta a captat atenția tuturor nu doar prin modul în care arată și prin firea sa excentrică, ci și prin dezvăluirile făcute despre viața sa de cuplu.

Diana Constantin s-a pozat în lenjerie intimă, pe Instagram

Nu a trecut însă mult timp în Thailanda și adevărul a început să iasă la iveală. Ben nu a fost total indiferent la atenția venită din partea ispitelor din jurul său, de pe insula băieților, fapt ce a făcut-o pe Diana Constantin să aibă adevărate crize de gelozie. Mai mult decât atât, tânăra a ales să se distreze și și-a îndreptat atenția și interesul către ispita Andi!

citește și: Hannelore de la „Insula iubirii”, alături de noul iubit! Fanii au reacționat imediat când l-au văzut: „Mamă, ce privire are”

După emisiunea „Insula iubirii”, Ben și Diana Constantin nu au mai format un cuplu. Timpul a trecut și surpriza a fost mare atunci când am putut s-o vedem iar, venită de data aceasta cu noul său iubit, Aurel, și el fost concurent! Se pare că norocul s-a ținut scai de concurenta de la „Insula iubirii” și de data aceasta. După îndrăgitul reality show, tânăra i-a surprins pe fanii săi cu dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

„Insula iubirii mi-a oferit multe lecții din care am învățat. Am învățat că dacă un om te jignește atunci nu te iubește. Ceea ce am trăit cu Ben și cu alte persoane, adică faptul că m-am purtat urât, totul mi s-a întors apoi în fosta relație de patru luni și am ajuns să fiu eu jignită. Am fost patru luni într-o relație de parcă eram eu într-o relație cu mine, cea veche. Mi-am primit lecția de la viață”, a mărturisit sincer Diana Constantin de la „Insula iubirii”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ceva timp însă putem s-o vedem pe fosta concurentă într-o ipostază complet diferită. La fel de frumoasă, dar cu un look nou, Diana Constantin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste, pe care o ține departe de ochii curioșilor. Diana nu dă prea multe detalii, dar nu se ferește să arate fanilor cât de fericită este.

citește și: Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel

Recent, cei peste o sută de mii de urmăritori ai acesteia de pe pagina de Instragram au avut parte de o surpriză mai mult decât specială, atunci când Diana Constantin a ales să posteze pe pagina sa de Instagram imagini cu ea într-un set de lenjerie intimă transparentă, ce i-a lăsat din plin formele la vedere.

Așa cum era de așteptat, imaginile au făcut senzație și au adunat instant mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x