Antena Căutare

Cum arată Marinela Mavrodin în costum de baie, după ce și-a pus implant mamar. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" face furori

Puțini își mai amintesc de Marinel Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", care a făcut senație cu frumusețea ei. Acum face furori și pe rețelele sociale cu imagini incendiare, după ce și-a pus implant mamar.

Marinela Mavrodin in trei ipostaze, alaturi de Iulian si ispita Cristi Galerie
Puțini își mai amintesc de Marinel Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", care a făcut senzație cu frumusețea ei. | Antena 1

Marinela Mavrodin, fosta concurentă din sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii", și-a pus implant mamar și pozează în cele mai sexi ținute, care îi scot în evidență bustul generos și atuurile fizice.

Superba blondină își încântă urmăritorii cu ipostazele incendiare în care se lasă fotografiată. Recent a fost plecată într-o vacanță la mare, iar fotografiile în costum de baie au făcut senzație pe rețelele sociale.

Cum arată Marinela Mavrodin, după ce și-a pus implant mamar

Tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare de la malul mării. Se pare că fosta concurentă din sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii" s-a transformat într-o femeie extrem de ispititoare, după ce a apelat la o intervenție chirurgicală, la nivelul bustului.

Marinela Mavrodin a îmbrăcat un costum de baie galben care i-a venit perfect și i-a scos în evidență formele apetisante, în special decolteul generos, talia de invidiat, bronzul perfect și posteriorul bombat. Un lucru este evident, blondina se mândrește cu trupul său și nu ezite să își afișeze cele mai frumoase părți ale corpului. Aceasta nu a renunțat nici la bijuteriile care i-au completat ținuta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea nu a putut să treacă neobservată de prietenii virtuali și a strâns mai bine de 29 mii de aprecieri. Internauții au ținut neapărat să o laude pentru modul în care își menține aspectul fizic și pentru naturalețea sa.

Citește și: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", a apelat la o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

De asemenea, tenul său fără imperfecțiuni și alte filtre i-a impresionat pe urmăritori. Fosta concurentă din sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii" se laudă și cu cele mai superbe trăsături ale feței.

Robert Urucu, iubitul blondinei, se numără printre cei care i-au oferit cuvinte frumoase și complimente: "Frumusețea mea"

"Wow, Mari! Ai un corp extraordinar de frumos 😍", "Acum te duci ca ispită la Insula Iubirii.", "Ce corp sexi ai", "Ai un corp extraordinar!" sau "Prea frumoasă..😍😍🔥 te pupic și te îmbrățișez.. ai grija de tine 🥰❤️", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Cine e Marinela Mavrodin

Marinela Mavrodin și-a făcut apariția în cel de-al 4-lea sezon al emisiunii "Insula Iubirii", alături de fostul său iubit, pe nume Iulian. Cei doi au fost extrem de fericiți și entuziasmați de noua experiență, însă finalul nu a fost cel așteptat de ei, iar relația lor a luat sfârșit înainte de a pleca din Thailanda.

Citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

Fosta concurentă a trăit clipe de neuitat alături de ipsita Cristi, bărbatul care a făcut-o să se îndrăgostească de el în doar câteva zile. Într-un final, Marinela a fost cea care s-a despărțit de Iulian și a sperat la o frumoasă poveste de dragoste lângă Cristian Tufan, însă ispita i-a transmis printr-un mesaj că nu simte nimic pentru ea și că ar trebui să doar rămână prieteni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x