Antena Căutare

Cine este ispita Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut-o să revină în cel mai fierbinte show de la Antena 1

Ispita Oana Monea revine în sezonul 7 Insula Iubirii! Tânăra în vârstă de 33 ani este pentru a doua oară în cadrul celui mai fierbinte show de la Antena 1, care va avea premiera pe 22 și 23 iunie. Ispita feminină este pregătită de această dată să pună sensibilitatea pe locul doi și să scoată în primul plan armele de seducție în fața bărbaților.

colaj foto cu oana monea, ispita de la insula iubirii sezonul 7, îmbroacat in costum roz Galerie
Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7. | Insula Iubirii

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii 2023, a devenit cunoscută publicului prin participarea sa în sezonul precedent, atunci când, cu mult tact, dar și cu sensibilitate, a reușit să scoată la suprafață cele mai profunde emoții ale bărbaților care au venit să se supună testului suprem. Însă, în sezonul 7 Insula Iubirii, vrea să schimbe tactica și să scoată la suprafață puterea și magnetismul.

Cu o prezență debordantă și o finețe care poate dezarma orice mascul alfa, ispita feminină Oana Monea este pregătită să intre într-un nou joc al seducției și să pătrundă în mintea bărbaților care au venit special să-și testeze rezistența în fața ispitelor, în vreme ce, pe o altă insulă, jumătatea lor feminină este supusă aceluiași test. 10 ispite feminine sunt pregătite să scoată armele seducției în sezonul 7 Insula Iubirii.

Citește și: Sezonul 7 din Insula Iubirii are premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1

Află toate detaliile despre ispita Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut-o să revină în cel mai fierbinte show de la Antena 1

Participarea din sezonul trecut i-a adus Oanei Monea multe satisfactii. Ispita spune ca oriunde merge, lumea o recunoaște și o felicită. Totodată, simte că cei care au vazut-o, o apreciază și o admiră. Oana Monea se considera cea mai iubita ispită de anul trecut, asta după o statistică pe care a făcut-o cu privire la numarul de like-uri și urmariri pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea au fost lucruri care nu i-au placut la ea și pe care vrea să le schimbe. Oana Monea a spus că nu vrea sa mai fie atât de sensibilă precum s-a arătat sezonul trecut. Planul ei este să fie mai curioasă, să afle mai multe despre bărbații cu care va interacționa și să fie mai îndrăzneață. Motivația ei este să demonstreze că poate fi mai bună și mai asumată decât anul trecut.

Cu ce se ocupă Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 7. Ce studii are ispita feminină

La doar 33 de ani, Oana Monea a reușit să-și construiască propria afacere - un salon de înfrumusețare, unde oferă cursuri specializate în domeniu și deține, de asemenea, un magazin online. Mai mult, ea a absolvit Facultatea de Științe ale Comunicării și Jurnalism. Antreprenoarea din Constanța a construit prin propriile forțe o afacere care îi aduce satisfacție.

Thailanda devine în sezonul 7 Insula Iubirii un nou loc unde dragostea dă testul suprem. S-au înscris în show cupluri care vor să afle sau să-și demonstreze stabilitatea, iar pentru a fi tabloul complet, atât ispite feminine, cât și ispite masculine s-au înscris să ofere publicului un tablou complet. Sezonul 7 Insula Iubirii se vede și pe AntenaPLAY.

Află mai multe detalii și despre celelalte ispite feminine din sezonul 7 Insula Iubirii, Daria Cuflic, Livia Marinescu, Roxana Rapailă, Denisia Mariş, Simona Alexuc, Cecilia Bob, Adriana Minea, Lavinia Maris.

Citește și: Cine este ispita Roxana Răpăilă de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a plecat de acasă la 18 ani și care a fost ultimul ei job

Cine este ispita Livia Marinescu de la Insula Iubirii sezonul 7. A apărut în ipostaze îndrăznețe alături de cântăreți ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x