Antena Căutare

Ce bolid de lux conduce Daria Cuflic la doar 25 de ani. Ispita de la Insula Iubirii duce o viață lipsită de griji

Daria Cuflic, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, conduce un bolid de lux și duce o viață lipsit de griji. Tânăra merge des în vacanțe și se bucură din plin de peisajele care îți taie răsuflarea, iar drept dovadă stau postările sale de pe TikTok.

Colaj cu Daria Cuflic în două ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Daria Cuflic, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, conduce un bolid de lux și duce o viață lipsit de griji | Antena 1

Daria Cuflic și-a făcut apariția în sezonul 7 Insula Iubirii pentru a-i ajuta pe concurenți să își testeze relația. Încă din primele ediții ale reality show-ului, ispita a interacționat cel mai mult cu iubitul Emei Oprișan, Răzvan Kovacs.

La vârsta de 25 de ani, tânăra se mândrește cu un aspect de invidiat. Aceasta a acaparat privirile băieților atunci când li s-a prezentat pentru prima oară. Cu zâmbetul mereu pe buze și formele provocatoare, Daria Cuflic face furori și în mediul online.

Deși este o persoană destul de rezervată la televizor în ceea ce privește viața personală, ispita feminină de la Insula Iubirii nu uită să fie activă pe rețelele sociale. Frumoasa blondină publică des videoclipuri cu ea pe contul de TikTok.

Citește și: Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii sezon 7. Câți ani are și ce studii a urmat tânăra din Republica Moldova

Mai mult, din postările sale se poate observa că pleacă destul de des în vacanțe exotice și că duce o viață de lux. De curând, tânăra s-a lăsat filmată la volanul unui bolid pe care puțini și-l permit.

Ce mașină conduce Daria Cuflic, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii

Puțini știu că Daria Cuflic are propriul business cu haine, de care se ocupă singură și care îi asigură un trai de invidiat. De asemenea, se pare că afacerea îi bagă în buzunar bani frumoși, fapt evident din postările sale.

Citește și: Cum arată Oana Monea când renunță la hainele sexy. Imagini neașteptate cu ispita de la Insula Iubirii din viața de zi cu zi

Recent, frumoasa blondină a fost surprinsă în timp ce conducea un Porsche. Videoclipul a fost distribuit pe contul său de TikTok, unde a generat mai bine de 3 mii de like-uri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Descrierea de la postare a stârnit o mulțime de reacții în mediul online din partea urmăritorilor săi.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Cum arată Oana Monea când renunță la hainele sexy. Imagini neașteptate cu ispita de la Insula Iubirii din viața de zi cu... Cum arată surorile Biancăi Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurenta s-a pozat alături ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x