Antena Căutare

Cum le răspunde Marius Moise celor care spun că are o „gândire înapoiată”: „Nu sunt mândru de asta”. Ce hotărâre a luat

Marius Moise a reacționat în mediul online după ce urmăritorii l-au acuzat pentru acțiunile sale din emisiune. Declarațiile iubitului Biancăi Giurcă, i-au surprins pe mulți.

imagini cu marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Mariu Moise a reacționat în mediul online după ce urmăritorii l-au acuzat pentru acțiunile sale din emisiune | Antena 1 & Instagram

Marius Moise s-a făcut remarcat încă din primele zile petrecute la Insula Iubirii sezonul 7, după ce a pus ochii pe ispita Oana Monea. „Făt -Frumos” nu s-a ferit să spună pe față ceea ce simte pentru aceasta și nici nu s-a abținut de la gesturi îndrăznețe cu fetele de pe insulă. Iubitul Biancăi Giurcă a dat frâu liber sentimentelor, însă după ce și-a văzut comportamentul la TV și-a schimbat părerea. Ce a dezvăluit în mediul online

Cum le răspunde Marius Moise celor care spun că are o „gândire înapoiată”: „Nu sunt mândru de asta”. Ce crede despre comportamentul său

Recent, Marius Moise a organziat o serie de întrebări și răspunsuri pe contul lui de Instagram. Concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7 a vorbit deschis despre defectele pe care consideră că le are și ce intenționează să schimbe la el.

„Cum este să ai o gândire așa de înapoiată? Bărbatul are voie să facă orice, femeia nu...” l-a întrebat un internaut.

„Asta cu gândirea...nu știu. Gândirea mea nu era chiar așa, dar nu era nici departe. Eu tot timpul am gândit că e mult mai grav pentru o femeie să înșele decât pentru un bărbat Nu sunt mândru de asta...poate îmi e rușine când văd anumite lucruri spuse de mine la televizor.

Și cred, totuși, că acesta e principalul lucru pe care am încercat să îl schimb și eu cred că și sper că o să și reușesc și datorite chestiei acestea poate nici nu regret că am fost acolo

Că mi-am văzut văzut mai mult defecte și o să reușesc să le corijez și să fiu un om mai bun”, a mărturisit iubitul Biancăi Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, pe Instagram.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce au spus părinții Biancăi Giurcă despre imaginile văzute cu fiica lor la televizor. Tânăra a spus tot

Întrebat și dacă îi pare rău că a rănit-o pe partenera sa, cu acțiunile din timpul emisiunii, acesta a recunoscut că regretă anumite lucruri. De asemenea, cel care i-a adresat această întrebarea l-a acuzat că este „un bărbat slab din cauza acțiunilor tale”.

„Îmi pare rău...chiar îmi pare. Și e o chestie ciudată așa... eu atunci, în timpul emisiunii, nu mi-am dat seama că am făcut așa de multe lucruri urâte care să o deranjeze. Mi-am cerut scuze după, nu că ar conta foarte mult, dar am simțit nevoia.

„Că sunt un bărbat slab...cred că sunt”, a concluzionat concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum se apără Marius Moise acuzat că nu i-ar fi oferit niciun cadou Biancăi. Ce a dezvăluit despre ea

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Cum arăta ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii în anul 2016, atunci când avea vârsta de 25 de ani. Puțini l-ar rec... Ce a răspuns Romeo Vasiloni atunci când a fost întrebat dacă a jucat un rol pe Insula Iubirii. Ce a fost, de fapt, între...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x