Antena Căutare

Insula Iubirii, 10 august 2023. Bianca Giurcă a văzut la bonfire imagini cu sărutul dintre Marius Moise și ispita Oana Monea

Concurentele au mers la bonfire, în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă a fost luată prin surprindere de sărutul dintre Marius Moise și Oana Monea. Concurenta a făcut dezvăluiri neașteptate

Colaj cu Bianca Giurcă și Ema Oprișan la Insula Iubirii Galerie
Bianca Giurcă a fost luată prin surprindere de sărutul dintre Marius Moise și Oana Monea | Antena 1

În ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurentele s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului. Pentru Bianca Giurcă a fost o experiență destul de neplăcută, căci a fost momentul în care ea a putut să vadă sărutul dintre Marius Moise, iubitul ei, și ispita Oana Monea. Îndurerată, tânăra a scos la iveală detalii surprinzătoare.

Bianca Giurcă a văzut la bonfire imagini cu sărutul dintre Marius Moise și ispita Oana Monea. Ce dezvăluiri a făcut concurenta, în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

După ce concurenții au văzut imagini cu partenerele lor, Radu Vâlcan s-a întâlnit și cu cele 5 concurente din Thailanda, pentru o nouă ceremonie a focului.

„Din nou s-au petrecut lucruri importante în vila băieților. Surprinzătoare, aș spune”, a fost vestea data de Radu Vâlcan în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Prima care a văzut imagini la bonfire a fost Ema Oprișan, care a descoperit ce a făcut Răzvan Kovacs după ce relația lor s-a încheiat. Tableta a scos la iveală cât de apropiat este tânărul de ispita Daria Cuflic și cât de repede s-a consolat în brațele blondinei.

Citește și: Iulian Clonț a dezvăluit ce s-a întâmplat când a ieșit la un date cu Simona Alexuc, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a descoperit

„Răzvan nu are nicio scuză pentru comportamentul lui, mi-a demonstrate că face doar ceea ce simte, fără să se gândească la persoanele din jurul lui”, a zis Ema Oprișan cu lacrimi în ochi, la testimonial, la Insula Iubirii sezonul 7.

După Ema, Bianca Giurcă a putut să vadă imagini cu partenerul ei. Tableta a scos la iveală numeroase cadre în care Marius Moise se apropie tot mai mult de ispita Oana Monea. Într-unul dintre clipuri, concurentul a recunoscut că „îi fug ochii după alte femei”, iar Bianca Giurcă a recunoscut faptul că i-a acceptat multe lui Marius Moise, inclusiv acest detaliu, fiindcă „are numeroase alte calități”.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

Concurenta a văzut ce s-a întâmplat la unul dintre date-uri, când Marius Moise nu și-a mai ascuns sentimentele pentru ispita Oana Monea. Scenele cu cei doi din cadă au întristat-o și mai tare pe Bianca, dar surpriza cea mare abia apoi a venit.

Tableta a arătat un Marius Moise tandru, atent, care a ales s-o sărute pe ispita Oana Monea și s-o mângăie. Privind imaginile, Bianca Giurcă abia atunci a realizat cu adevărat ce se întâmplă.

„Nu l-am mai văzut într-o ipostază așa cu o altă femeie. Nici măcar cu mine măcar. Noi nu ne sărutăm, noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă lucruri, nu le face că le simte”, a fost mărturisirea făcută de brunetă.

„Cred că motivul pentru care s-a despărțit de mine este pentru a putea face ceea ce simte. Nu pot să îl judec. Eu sunt vinovată pentru tot ceea ce face. Am crezut că din vina mea s-a despărțit, dar poate sunt și alea, dar acum cred că e și fiindcă și-a dorit și a vrut să arunce pe mine”, a zis Bianca Giurcă, în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

„Mi-e groază când o să se termine emisiunea asta, mi-e groază de tot. Pentru mine se schimbă totul, toată viața mea”, a mai zis ea, la ceremonia focului.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 10 august 2023. Marius Moise a văzut la bonfire imaginile în care ispita Alin Simoiu o sărută pe Bianca ... Insula Iubirii, sezonul 7. Imagini exclusive din Thailanda. Ce a făcut Răzvan Kovacs, după gestul Dariei Cuflic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x