Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum se apără Marius Moise acuzat că nu i-ar fi oferit niciun cadou Biancăi. Ce a dezvăluit despre ea

Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 a abordat subiectul cadourilor în mediul online. Iubitul Biancăi Giurcă a răspuns sincer unui internaut și nu a ratat ocazia de a-l înțepa nici pe Alina Simoiu.

imagini cu marius moise si bianca giurcă la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 a vorbit despre cadourile pe care i le-a oferit Biancăi Girucă | Antena 1

În ediția 12 din 28 iulie 2023 de Insula Iubirii, Bianca Giurcă făcea dezvăluiri surprinzătoare despre relația ei cu Marius Moise. Tânăra a mărturistit că iubitul ei nu i-ar fi făcut niciodată cadouri, în trei ani de relație. Reacțiile celor din jur nu au întârziat să pară, iar în acel moment până și gazda show-ului Radu Vâlcan a făcut un gest inedit - oferindu-i un medalion.

Și în mediul online au apărut o mulțime de mesaje legate de acest aspect, cei mai mulți blamându-l pe Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 pentru comportamentul său. Ulterior, el a revenit cu mai multe explicații.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Bianca Giurcă a văzut la bonfire imagini cu sărutul dintre Marius Moise și ispita Oana Monea

Cum răspunde Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 acuzațiilor că nu i-ar fi oferit niciun cadou Biancăi Giurcă

Chiar dacă și în emisiune a explicat, de fapt, cum stă treaba cu cadourile, iubitul Biancăi Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a abordat și pe rețelele sociale acest aspect. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, organziate pe contul lui de Instagram, un internaut i-a spus: „Bianca e foarte frumoasă, ai grijă de ea, oferă cadouri, fii un om mai bun și n-o mai ÎNȘELA”.

Astfel, Marius Moise s-a simțit nevoit să revină asupra subiectului și a oferit mai multe detalii despre relația lor. El a mărturisit că, mai ales la începutul relației, i-a făcut mai multe cadouri, însă tânăra a fost mereu dezinteresată.

„Să-ți explic cum e treaba cu cadourile. Îi cumpărasem la început până când i-am luat un ceas care a dispărut, nu se știe nici până astăzi unde. I-am luat unu l-a purtat o dată în 2 ani, mi-a zis că nu-i plac ceasurile, că nu poartă. Apoi mi-a zis că i-ar plăcea să-și facă o petrecere de ziua ei, și-a chemat prietenii, iar eu am făcut tot posibilul să fie totul pe placul ei. Nu a fost neapărat impresionată nici atunci”, a explicat bărbatul.

Mai mult, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7 l-a și a făcut o mică aluzie și la gestul lui Alin, care i-a oferit partenerei sale o scoică, înțepându-l subtil.

„Nu e chiar așa ușor cu cadourile pentru Bianca, decât dacă e vorba de scoici. Dacă îi dai o scoică e foarte fericită”, a ținut să mai precizeze.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce notă a luat Bianca Giurcă la BAC. Cum le dă peste nas celor care spun că e „fără școală”

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce notă a luat Bianca Giurcă la BAC. Cum le dă peste nas celor care spun că e „fără școală”... Insula Iubirii, 11 august 2023. Ce dezvăluiri a făcut Bianca Giurcă, după ce a văzut sărutul dintre Oana Monea și Marius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x