Antena Căutare

După ce au fost surprinși în ipostaze tandre, Ralflo o desființează pe Deea. Ce a spus artistul despre sexy ispita de la ”Insula iubirii”?

Ralflo şi ispita de la "Insula Iubirii" au fost surpinşi împreună acum ceva timp, iar cântăreţul a şi declarat că o place pe brunetă. Acum însă, artistul se comportă de parcă n-ar fi avut niciodată vreo legătură cu tânăra.

Ralflo şi ispita de la "Insula Iubirii" au fost surpinşi împreună acum ceva timp, iar cântăreţul a şi declarat că o place pe brunetă. Acum însă, artistul se comportă de parcă n-ar fi avut niciodată vreo legătură cu tânăra, scrie antenastars.ro

Ralflo a fost invitat la emisiunea "Star Matinal". Întrebat de Deea, despre care spunea, de curând, că l-a cucerit, Ralflo a avut o reacţie cel puţin bizară.

"Nu, nu, nu. Noi colaborăm, facem o piesă. Este doar ceva profesional," a declarat artistul, de cea cu care a fost surprins în ipostaze tandre.

Cel mai probabil, cei doi s-au despărţit, pentru că în urmă cu câteva zile, Ralflo susţinea că a fost cucerit într-un mod iremediabil de ispită.

"M-a cucerit cu vocea ei. Am auzit-o, din întâmplare, cântând și mi-a plăcut foarte mult. I-am propus imediat o colaborare, sper să reușim să scoatem o piesă împreună. Dar m-a cucerit iremediabil cu felul ei de a fi, este o fată absolut veselă, mă face să zâmbesc. Și e plină de viață, e genul de femeie care te încarcă pozitiv”, a declarat artistul pentru Spynews, la momentul respectiv.

Hamude, ți s-ar sfâșia inima de durere! Loredana de la „Insula iubirii”, plânsă și tristă. Fanii: „Ce-i cu tristețea ast... Cea mai sexy ispită de la „Insula iubirii” va deveni mămică! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x