Antena Căutare

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au publicat prima imagine cu fiica lor. Cu cine seamănă micuța nou-născută

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, organizată pe rețelele sociale, Ema de la Insula Iubirii, sezonul 7 a oferit mai multe detalii despre naștere și depre primele clipe alături de fiica ei și de Răzvan.

colaj foto Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 Galerie
Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au publicat prima imagine cu fiica lor. Cu cine seamănă micuța nou-născută | Antena 1 & Instagram

La scurt timp după ce a anunțat că au devenit părinți, Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubrii, sezonul 7 au postat și prima imagine cu micuța lor. Ema a dus pe lume primul copil al lor, în urmă cu doar o zi, o fetiță perfect sănătoasă care a cântărit 3 kilograme. Cei doi nu își mai încap în piele de fericire și mai multe detalii despre acest moment extrem de special din viața lor au împărtășit în mediul online.

Ema de la Insula Iubirii, sezonul 7, primele detalii despre naștere. Cu cine seamănă fiica ei și a lui Răzvan

La câteva ore distanță după ce Ema de la Insula Iubirii, sezonul 7 a născut, soțul ei a primit permisiunea de a o vizita în spital. Așa cum a explicat proaspăta mămică pe contul ei de Instagram, Răzvan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a avut voie să petreacă 15 minute în salon și să își cunoască mica minune.

Extrem de emoționat, el a ținut-o pentru dată în brațe pe fiica lor și a imortablizat momentul într-o fotografie, distribuită ulterior de acesta într-un Instastory.

Răzvan de la Insula Iubirii, sezonul 7 s-a pozat cu fetița nou-născută în brațe, în salonul de spital, și a postat alături un mesaj simplu: „3 kilograme de dulceață”, alături de imaginea în care cea mică apare înfășată și cu un emoji care îi acoperă chipul.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, declarație de dragoste controversată pentru Ema. Cum a surprins-o pe soția lui

Deși nu a publicat însă o fotografie cu chipul fiicei lor, Ema de la Insula Iubirii seoznul 7 a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele sociale în care a răspuns întrebării de pe buzele tuturor.

Întrebată de un prieten virtual cu cine seamănă bebe, aceasta a răspuns: „Să știi că nu seamănă cu nimeni bebe. Nici cu Răzvan, nici cu mine. Seamănă cu Noua foarte mult. Doar că are mai mult păr în cap.

„E mică și drăguță și firavă și îmi e așa de drag de ea, îmi vine să o miros non-stop. Îmi vine să o mănânc. O să mă abțin de la chestia asta, promit”, a mai adăugat proaspăta mămică.

Citește și: De ce a ”cedat” Ema și i-a mai dat o șansă lui Răzvan, deși își făcuse bagajul și plecase din Timișoara. Ce gest a făcut bărbatul

Ema de la Insula Iurbirii, sezonul 7 a născut marți, 19 septembrie 2023, o fetiță perfect sănătoasă de 3 kilograme. Proaspăta mămică mai are un băiețel pe nume Noah, dintr-o relație anterioară. Fiul ei însă este foarte apropiat de Răzvan și chair îi spune „tati”, bărbatul chiar spunând, la un moment dat pe Insulă, că îi este mai dor de micuț decât de partenera lui.

Romeo Vasiloni și Claudia Florescu, ipostaza neașteptată împreună. Fanii Insula Iubirii au reacționat rapid: „Ce elegant... Alin Simoiu de la Insula Iubrii sezon 7, alături de o blondă celebră din showbiz. Tânăra este cunoscută pentru bustul ge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x