Antena Căutare

Exclusiv | Bogdan Cîrlan a slăbit 20 de kg după despărțirea de Claudia: „Cred că nu era noapte să nu plâng”

Bogdan Cîrlan, fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7, a revenit pentru un interviu în care vorbește deschis despre viața lui după ce el și Claudia s-au despărțit.

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu Galerie
Bogdan Cîrlan a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui după ce a participat la Insula Iubirii | Antena 1

Bogdan Cîrlan a povestit în cadrul Interviurilor Insula Iubirii, disponibile integral în AntenaPLAY despre ce s-a întâmplat cu viața lui după ce el și Claudia s-au despărțit.

Deși Bogdan și Claudia au trecut testul relației și au plecat împreună de pe insulă, cei doi și-au încheiat relația la 3 luni distanță de la participare, în pofida faptului că a avut loc chiar și o cerere în căsătorie.

Acum, la distanță de aproape un an de la difuzarea sezonului 7, Bogdan recunoaște că viața lui s-a schimbat radical după ce relația lui s-a destrămat.

Citește și: Exclusiv | Cum a reușit Claudia Florescu să-i schimbe viața unei fane Insula Iubirii: „O tânără a venit la mine și mi-a mulțumit!”

Bogdan Cîrlan: „Cred că nu era noapte să nu plâng”

„Am încercat cât mai mult să mă pun eu pe primul plan și să mă regăsec pe mine, dacă pot spune așa. Participarea mea la Insula Iubirii a fost o aventură. A trebuit să îmi dau seama prin această participare cum trebuie să fiu eu ca și bărbat” a mărturisit Bogdan în prima parte a interviului.

Fostul concurent al sezonului 7 recunoaște că nu a avut niciodată niciun regret cu privire la participarea lui în cadrul show-ului și că ar mai participa dacă ar mai fi cazul vreodată, chiar și în ipostaza de ispită.

Bogdan a povestit tot ce a simțit după ce a participat la emisiune alături de fosta lui iubită, dar și după ce relația lor s-a destrămat.

„Insula Iubirii chiar ajută un cuplu foarte, foarte mult. Cred că dacă nu participam la emisiune, mai rămâneam împreună probabil o perioadă lungă, dar cred că ne mințeam foarte mult. (...) S-a consumat iubirea pe care noi am avut-o” a explicat Bogdan.

Copleșit de emoții și amintiri, concurentul a mărturisit că, deși a primit șansa de a se împăca cu fosta lui iubită, el nu a făcut niciun pas.

„Sentimentele încă mai erau din partea mea și partea ei, dar nu mi-a venit niciodată în cap să fac pasul acesta, să mă duc la ea să vorbim” a precizat bărbatul.

Citește și: Exclusiv | Ema și Răzvan Kovacs, despre impactul emisiunii Insula Iubirii. Ema a început să plângă în timpul interviului

Deși acum cei doi susțin că sunt bine unul cu celălalt, dar că o împăcare este imposibilă, Bogdan recunoaște că a suferit extrem de mult, slăbind de la 98 până la 78 de kilograme din cauza stărilor pe care le-a avut.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu și îmi mulțumesc mie în primul rând că mi-am revenit și că am ajuns la 90 de kilograme.”

În urma participării la show, concurentul a primit foarte multe critici pentru faptul că a plâns pentru Claudia, dar el susține că nu ai cum să nu plângi atunci când ai sentimente pentru o femeie.

„Cred că a plâns Bogdan mai mult acasă decât a plâns pe insulă. Am plâns, nu pot să zic „nu”! Cred că aveam în fiecare seară momente de genul, așa simțeam că pot să mă desfășor și să pot să scot din mine o durere, un dor, orice.

După insulă am plâns, cred că nu era noapte să nu plâng, să mă bag la somn și să nu plâng. Noapte, zi, nu conta, ori veneam acasă și mă apucă direct așa din start. Acum nu mai plâng. Și dacă aș vrea să mai plâng, cred că nu pot să mai plâng.” a povestit Bogdan emoționat.

Cu toate acestea, se pare că cei doi încă țin legătura și că se respectă unul pe celălalt, mai ales că Bogdan are grijă de Boy (cățelul lor care a rămas la Claudia) atunci când ea are nevoie, și că, recent, a fost alături de ea pentru a o susține în cadrul unui nou show Antena 1 la care participă.

Vezi interviul integral în AntenaPLAY!

Citește și: Exclusiv | Marius Moise, regretul lui după apariția la Insula Iubirii: "Am gresit". Ce spune despre o posibilă împăcare cu Bianca

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAY din 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Exclusiv | Cum a reușit Claudia Florescu să-i schimbe viața unei fane Insula Iubirii: „O tânără a venit la mine și mi-a ... Exclusiv | Bianca Giurcă despre viața de după Insula Iubirii. Ce crede despre Oana și cum a trecut peste despărțirea de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Citește și
x