Antena Căutare

GALERIE FOTO DE INFARCT: Francesca, ispita fierbinte de la Insula Iubirii, își etalează toate atuurile

De-a lungul emisiunii, focoasa brunetă a demonstrat că bărbații nu rezistă farmecelor sale. Formele apetisante și atitudinea lejeră de care se folosește ar putea să-i facă pe mulți să cadă în păcat, de la primele priviri.

De-a lungul emisiunii, focoasa brunetă a demonstrat că bărbații nu rezistă farmecelor sale. Formele apetisante și atitudinea lejeră de care se folosește ar putea să-i facă pe mulți să cadă în păcat, de la primele priviri.

Așa cum s-a și întâmplat! Francesca a demonstrat că îşi face foarte bine treaba de ispită, reușind să ajungă și în patul lui Robert, spre disperarea Medanei: “Nu cred că Roby a făcut ceva ce nu trebuia. Cu siguranţă ea s-a băgat în patul lui în timp ce dormea. Nu mi-ar greşi aşa. Cel puţin nu atât de repede”, spunea încrezătoare concurenta.

Frumoasa brunetă știe cum să pozeze cât mai provocator pentru a lua mințile admiratorilor și este posibil să facă noi victime. Pozele de pe exotica plajă din Thailanda sunt doar un exemplu al puterii sale magnetice asupra privitorilor.

„Întotdeauna mi s-a părut că cel mai sigur mod de a seduce un bărbat este să-l faci să creadă că ești o fată normală și nu prezinți niciun pericol. Cea mai mare înșelătorie a Diavolului e să te facă să crezi că nu există”.

În viața de zi cu zi, Francesca Feraru face PR pentru un cazino, iar ideea de a fi ispită în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a atras-o tocmai pentru că, așa cum spune ea, „chiar trebuie să desparți niște cupluri pe bune. Să fii ispită e interesant, dar în viața de zi cu zi nu poți face asta fără să fii blamat”.

Fericire mare! Radu Vâlcan a devenit tătic! Ce nume a ales prezentatorul TV pentru micuţul lui: "Nu pot să redau ce... Ce mai fac concurentele din primul sezon Insula Iubirii. Imaginea la care nu s-ar fi așteptat nimeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x