Hannelore de la Insula Iubirii, poză în costum de baie. Cum arată acum fosta concurentă

Hannelore Ulrich a făcut o mare impresie în cadrul reality-show-ului Insula Iubirii, unde a mers să-și testeze relația cu fostul iubit, Bogdan.

Hannelore de la Insula Iubirii este total diferită

Antena 1

Hannelore Ulrich de la Insula Iubirii a făcut show total la Insula Iubirii. Iată că anii au trecut, iar acum fosta concurentă este dezinvoltă și se postează pe rețelele de socializare într-un mare fel.

Hannelore de la Insula Iubirii, schimbată total după experiența aceasta. Cum arată acum

Hannelore de la Insula Iubirii se bucură din plin de ceea ce îi oferă viața și se pozează constant pe rețelele de socializare, în cele mai provocatoare ipostaze. Deși căsnicia cu Bogdan nu a funcționat, Hannelore și-a găsit liniștea și marea dragoste în brațele altui bărbat care a apărut și pe rețelele de socializare.

Citește și: Îți amintești de Hannelore de la „Insula iubirii”? A împlinit 29 de ani și e complet schimbată

Hannelore a fost una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii, aceasta fiind aspru judectă de fani pentru comportamentul de care a dat dovadă pe parcursul show-ului. Chiar dacă a venit în emisiune alături de bărbatul cu care își dorea să-și întemeieze o familie, aceasta a dezvoltat sentimente pentru ispita Andi, deși nu a confirmat niciodată acest lucru.

Însă toate acțiunile ei din cadrul filmărilor ne-au făcut să înțelegem afinitatea pe care ea a avut-o pentru el.

Citește și: Hannelore de la „Insula iubirii”, alături de noul iubit! Fanii au reacționat imediat când l-au văzut: „Mamă, ce privire are”

De curând, Hannelore a mers la mare să se bucure de razele soarelui alături de bărbatul care îi este partener în prezent, iar imaginile au vorbit de la sine. Aceasta s-a pozat în costum de baie, spre deliciul tuturor. Hannelore și-a păstrat silueta de vis pe care a avut-o și în sezonul 4 al Insulii.

Sezonul 4 al reality show-ului „Insula iubirii” a fost unul cu răsturnări masive de situație. Unul dintre cuplurile care au decis să dea testul iubirii în Thailanda a fost cel format din Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu. Deși după filmări, cei doi s-au căsătorit, căsnicia lor nu a rezistat și au ajuns la divorț.

Pozând în cuplul perfect, Hannelore și Bogdan au lăsat să se înțeleagă faptul că Thailanda nu le poate distruge relația de lungă durată.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Citește și: Hannelore de la „Insula iubirii” a dezvăluit cine e iubitul ei, de fapt! Poza e virală: „Mă sfârşesc în fiecare zi”

Totuși, după doar câteva zile petrecute departe unul de celălalt, fiecare printre ispite, lucrurile au început să fie cu totul altfel. Într-un timp mai scurt decât s-ar fi așteptat toată lumea, Bogdan Ionescu a început să lase de înțeles că relația lui nu este atât de perfectă precum a mărturisit inițial și că există, de fapt, probleme.

Timpul a trecut și iată că Hannelore și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, de care pare extrem de îndrăgostită. Recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de iubitul său. Postarea a fost însoțită de versurile lui Adrian Păunescu și de o urare aniversară, semn că a fost ziua de naștere a noului său partener de viață.

Ultimele știri