Antena Căutare

Insula Iubirii, 11 august 2023. Ce s-a întâmplat între Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs la bonfire. Au ieșit scântei

Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni s-au întâlnit la un bonfire special în ediția 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. Radu Vâlcan s-a simțit nevoit să intervină în discuția acidă dintre cei doi. Iată ce s-a întâmplat.

colaj foto cu radu valcan, poza cu romeo vasiloni si razvan kovacs la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Romeo Vasiloni a stat de vorbă cu Răzvan Kovacs în ediția 16 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Răzvan Kovacs a avut parte de o surpriză când a ajuns la bonfire. Acesta a observat imediat cele două scaune, iar gândurile sale au dus către femeia alături de care a venit în sezonul 7 Insula Iubirii.

Înainte de a da față în față cu Romeo Vasiloni, Radu Vâlcan i-a adresat mai multe întrebări concurentului care l-au făcut să scoată la iveală detalii neștiute. El a susținut că își dorea un copil cu Ema Oprișan.

„Mereu am văzut-o în viața mea. Știam că trebuia să fac schimbări majore ca să fiu cum își dorește ea. Am sperat mereu că lucrurile vor fi puse într-o balanță”, a mărturisit el.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Radu Vâlcan a citit scrisoarea pe care Bogdan Cîrlan a primit-o de la Claudia Florescu. Ce a urmat

„Mă așteptam să fie momentul în care Ema îmi cere să plecăm acasă și o făceam oricum pentru Noah”, a mai adăugat concurentul.

Au ieșit scântei între Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs la bonfire în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023

Răzvan Kovacs a fost luat prin surprindere de venirea lui Romeo Vasiloni la ceremonia focului. Acesta a mărturisit că nu își dorea să se întâlnească cu ispita masculină într-un astfel de cadru.

Spiritele s-au încins încă din primele minute la bonfire. Cei doi și-au adresat replici dure și s-au „atacat” cu prima ocazie. Concurentul a ținut să-i reamintească lui Romeo Vasiloni că a interacționat cu fosta lui iubită atunci când ei formau un cuplu.

„Am început cu replici tăioase, dar nu cred că au fost din partea mea. Cu siguranță există o tensiune între noi, iar ea se numește Ema”, a mărturisit ispita masculină.

„Insula vă aduce față în față acum pentru că aveți ceva în comun, evident”, le-a spus Radu Vâlcan.

Răzvan Kovacs a vrut să evidențieze că nu au nimic în comun pentru că el nu mai formează un cuplu cu Ema Oprișan.

Citește și: Insula Iubirii, 4 august 2023. Ce s-a întâmplat după ce Marius Moise a invitat-o pe Oana Monea în camera lui. Ce a urmat la vilă

„Ți-au trecut toate sentimentele, nu?”, l-a întrebat Romeo Vasiloni într-un mod ironic.

„Îți dai seama! Mă tragi la răspundere, ce-ai?! Ai venit aici să dai niște mesaje, fă-ți treaba!”, i-a reproșat concurentul.

Situația dintre cei doi a degenerat rapid, ajungând la jigniri. Ispita masculină nu s-a putut abține și i-a cerut lui Răzvan Kovacs să nu mai folosească astfel de cuvinte urâte: „Eu zic să vorbești frumos! Te-am respectat, vorbește frumos”.

Radu Vâlcan a fost nevoit să intervină și să tempereze discuția: „Hai să încercăm să vorbim cât de cât civilizat, cât puteți. Știu că situația este puțin tensionată”

„Nu pot, ăsta e nivelul meu!”, a adăugat Răzvan Kovacs.

Cu ocazia bonfire-ului, concurentul a scos la iveală explicații neașteptate în ceea ce privește faptele sale din Thailanda: „Am conștientizat că pe Ema o deranja anumite reacții și acțiuni ale mele de pe insulă, dar mi-am dorit ca ea să vadă omul care sunt. Nu voiam să ascund nimic din comportamentul meu, nu voiam să mă feresc de anumite lucruri, voiam ca ea să mă vadă și să înțeleagă. Eu nu voiam să trăiesc în continuare în aceleași urmăriri. Lucrurile astea erau foarte greu de dus pentru mine. Am zis că dacă mă vede așa cum sunt poate o să înțeleagă că mă pot distra cu fetele astea fără să se întâmple absolut nimic între noi. Dacă ea a preferat să pună punct relației când m-a văzut distrându-mă, atunci i-am arătat că asta ar trebui să vadă ca să se supere”

„Eu nu sunt dușmanul tău! Eu nu mi-am schimbat atitudinea față de tine”, i-a zis Romeo Vasiloni.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 11 august 2023. Radu Vâlcan a întrerupt petrecerea cu o veste surpriză. Nimeni nu se aștepta la asta. Ce... Ispita Oana Monea s-a pozat în lenjerie intimă, pentru a le răspunde celor care au întrebat-o dacă e însărcinată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x