Antena Căutare

Insula Iubirii, 11 august 2023. Daria Cuflic s-a enervat pe Răzvan Kovacs. Cum au fost filmați Bianca Giurcă și Alin Simoiu

Daria Cuflic s-a enervat peste măsură pe Răzvan Kovacs în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. Ispita feminină nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce a aflat de sărutul dintre concurent și Livia Marinescu.

colaj foto cu daria cuflic si razvan kovacs si poza cu alin moise si bianca giurca la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Daria Cuflic s-a supărat pe Răzvan Kovacs în ediția 16 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Date-ul alături de Livia Marinescu a fost plin de surprize pentru Răzvan Kovacs. Acesta a descoperit că ispita feminină este o femeie minunată, susținând că primele aparențe înșală întotdeauna.

Distracția și-a spus cuvântul la întâlnirea dintre cei doi. Concurentul s-a simțit atât de bine încât a uitat de Daria Cuflic, femeia alături de care a legat o conexiune specială în Thailanda. Așadar, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a oferit un sărut Liviei Marinescu în fața camerelor.

De asemenea, gesturile nepotrivite și replicile vulgare nu au ezitat să apară din partea lui în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Bianca Giurcă a văzut la bonfire imagini cu sărutul dintre Marius Moise și ispita Oana Monea

Odată ajuns la vilă, Răzvan Kovacs a simțit nevoia să-i povestească Dariei Cuflic despre pupicul dintre el și Livia Marinescu. Reacția ispitei feminine a fost una neașteptată, care l-a luat prin surprindere.

Daria Cuflic a răbufnit, după ce a aflat despre sărutul dintre Răzvan Kovacs și Livia Marinescu în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023

Gestul concurentului a făcut-o pe Daria Cuflic să răbufnească. Ispita feminină nu s-a mai putut abține și i-a adresat cuvinte dure.

„Ce frumos”, i-a spus ea într-un mod ironic.

„Gata, lasă-mă! Mă faci de rușine! Și pe Ema, și pe mine, și pe toată lumea. Ești moartea pasiunii!”, a mai adăugat tânăra.

„Lasă-mă, că sunt enervată! Serios!”, i-a mai zis ispita feminină, după ce concurentul a încercat să-i explice situația.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Bogdan Stăruială a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă. Ce reacție a avut Alin Simoiu

Supărarea Dariei Cuflic nu a durat foarte mult. Aceasta a încercat să-i arate lui Răzvan Kovacs că este rațională în astfel de situații,

„Daria a fost mai dezamăgită decât mă așteptam eu. A avut o reacție neașteptată. A vrut să îmi demonstreze că e mai cerebrală decât mine ”, a evidențiat el.

Bianca Giurcă nu a mai ținut cont de camere și a făcut un gest de afecțiune față de Alin Simoiu în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023

Tot în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023, Bianca Giurcă a făcut un gest de afecțiune față de Alin Simoiu. Concurenta nu a mai ținut cont de camerele de filmat și a discutat deschis cu ispita masculină.

Mai mult, tânăra i-a luat si un cadou de la date-ul cu tigrii pe care i l-a oferit în același timp cu o îmbrățișare călduroasă.

„Un gest frumos care mă face să zâmbesc!”, a spus Alin Simoiu.

Tachinările și atingerile dintre ei au apărut pe tot parcursul serii.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 11 august 2023. Răzvan Kovacs s-a dezlănțuit la date-ul cu Livia Marinescu. Ce a putut să facă, fără pic... Insula Iubirii, 11 august 2023. Radu Vâlcan a întrerupt petrecerea cu o veste surpriză. Nimeni nu se aștepta la asta. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x