Antena Căutare

Insula Iubirii, 18 august 2023. Bogdan Stăruială a dezvăluit ce sentimente are pentru Bianca Giurcă. De ce a râs Radu Vâlcan

În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, ispitele masculine au mers la bonfire cu Radu Vâlcan și acesta a fost momentul în care Bogdan Stăruială a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă. Camerele au surprins reacția avută de Alin Simoiu.

Colaj cu Radu Vâlcan, Bogdan Stăruială și Alin Simoiu Galerie
În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, ispitele masculine au mers la bonfire cu Radu Vâlcan și acesta a fost momentul în care Bogdan Stăruială a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă | Antena 1

Ispitele masculine s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o ceremonie a focului și au avut ocazia să spună ce gândesc și ce simt cu adevărat. Bogdan Stăruială a recunoscut ce sentimente are pentru Bianca Giurcă, în ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Ispita Bogdan Stăruială a dezvăluit ce sentimente are pentru Bianca Giurcă, în ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

Surpriza a fost mare atunci când ispitele au aflat că vor participa la o ceremonie a focului. S-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce urmează să se întâmple.

„Bine ați venit la prima voastră ceremonie a focului în formulă completă. Acesta este un moment special, este un moment important și rar pentru Insula Iubirii, un moment în care aveți ocazia unică să dezvăluiți în fața focului tot ceea ce insula a dat, tot ceea ce a insula a dat, despre cuplurile care au venit aici să își testeze relațiile. În această seară un cuplu va fi eliminat de către voi. Este o decizie pe care voi o veți lua, dar e o decizie pe care voi o veți lua bazat pe ceea ce ați trăit în vilă”, a zis Radu Vâlcan.

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii, reacție acidă după ce a văzut că Speak se amuză pe seama ei: „Rușinică”. Ce mesaj i-a transmis

Ahmad a fost primul care a început să își exprime cuvântul și a spus că nu știe de ce a venit Ana Maria Măriuță la emisiune, căci nu și-a asumat cu adevărat acest test, lucru confirmat și de Matei Negrescu.

„Parcă nu se poate nicicum cu ea, doar vrea să stea în pat, i se pare aiurea că își pierde din timp aici, se exclude din orice”, a fost de părere Dan Chiș.

„Eu am văzut o vulnerabilitate la cuplul Bianca și Marius. Am vorbit serios când am zis că m-am îndrăgostit de ea. Când mă uit la ea simt așa, o chimie, simt ca și când îi strălucește fața. I-am zis că îmi plac obrajii ei. Mi-a plăcut cel mai mult de ea încă din primul moment”, a fost confesiunea făcută de Bogdan Stăruială, care și-a exprimat sentimentele pentru concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii sezon 7. Cum arăta Roxana Rapailă fără intervențiile estetice. Fanii nu au recunoscut-o în imaginea de acum 11 ani

„M-a amuzat cum faci din mâini”, a zis Radu Vâlcan, după ce a pufnit în râs.

Alin Moise a ascultat confesiunea ispitei cu multă atenție, apoi a dat detalii despre interacțiunea lui cu Bianca Giurcă, în ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 18 august 2023. Ispitele feminine au mers la bonfire. Ce au spus despre concurenți în discuțiile cu Radu... Insula Iubirii, 18 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat faptul că un cuplu părăsește Thailanda. De ce a plâns Claudia Flor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x