Antena Căutare

Ema Oprișan de la Insula Iubirii, reacție acidă după ce a văzut că Speak se amuză pe seama ei: „Rușinică”. Ce mesaj i-a transmis

Ema Oprișan, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, a reacționat acid când a văzut că Speak se amuză pe seama grimaselor ei din emisiune, în podcastul pe care îl are alături de Florin Ristei. Iată ce mesaj i-a transmis în mediul online tânăra.

Colaj cu Ema Oprișan și cu Speak Galerie
Ema Oprișan, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, a reacționat acid când a văzut că Speak se amuză pe seama grimaselor ei din emisiune, în podcastul pe care îl are alături de Florin Ristei | Antena 1 & Instagram & YouTube

Ema Oprișan, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o postare neașteptată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tânăra are o activitate intensă în mediul online.

Femeia alături de care a venit Răzvan Kovacs în Thailanda preferă să își țină la curent urmăritorii cu cele mai importante noutăți din viața ei, motiv pentru care postările sale sunt tot mai dese în ultima perioadă.

De curând, aceasta a ținut să-i transmită un mesaj neașteptat lui Speak. Artistul are un podcast alături de Florin Ristei în care vorbesc despre concurenții care au decis să treacă prin testul fidelități în sezonul 7.

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Femeia seamănă izbitor cu Ema Oprișan

Într-un episod apărut de curând pe YouTube, cântărețul s-a amuzat pe seama modului în care Ema Oprișan a râs în cadrul unui testimonial. Imaginile au ajuns și la concurenta Insula Iubirii, care nu s-a putut abține și a răbufnit în mediul online.

Cum a reacționat Ema când a văzut ce a spus Speak despre grimasa ei de la un testimonial

Concurenta sezonului 7 Insula Iubirii a reacționat imediat când a văzut ce a spus Speak despre una din grimasele ei din emisiune. De asemenea, aceasta a scris și un mesaj neașteptat în dreptul postării.

„Să înțeleg că nici tu nu îți poți controla mereu grimasa... mi se pare doar mie su semănăm. Rușinică”, a fost replica ei din mediul online, vizibil amuzată de situație.

Potrivit Emei Oprișan, postarea ei către Speak a generat o mulțime de reacții din partea oamenilor din mediul online. În urma acestora, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii s-a simțit nevoită să ofere o explicație.

Citește și: Ana Maria și Amalia, înțepături în spațiul public după ce proaspăta mămică a ironizat moentul “crevetelui”, de la Insula Iubirii

„Pentru sutele de persoane care îmi lasă mesaje - „doar te imită pe tine”. P.S. Pe mine mă amuză asemănarea”, a mai adăugat ea.

Ema Oprișan nu a dezvăluit dacă este deranjată sau nu de comentariile lui Speak despre ea, însă a susținut că artistul seamănă foarte mult cu ea atunci când folosesc aceeași grimasă.

Pe superba brunetă o puteți vedea în continuare pe micile ecrane ale televizoarelor. Insula Iubirii pregătește o mulțime de surprize pentru telespectatori în cele trei episoade consecutive din această săptămână.

Insula Iubirii se dă în doză triplă în săptămâna 14 - 20 august 2023

Puşi faţă în faţă cu adevărul necruţător, noi tensiuni şi frici vor scăpa de sub control, în ultimele episoade ale celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii. Săptămâna aceasta, testul se dă în doză triplă: vineri de la 20:30, sâmbătă şi duminică, de la 20:00, pe Antena 1.

Insula Iubirii ajunge în punctul cel mai fierbinte. Urmează trei zile de test, înainte de ceremonia finală a focului: astfel că ispita vine de trei ori în săptămâna 14 - 20 august 2023. Se anunță trei episoade de foc, multe provocări, emoţii dezvlănţuite şi decizii care răstoarnă totul.

Ema de la Insula Iubirii, mesaj controversat înainte de marea finală. Ce a postat concurenta în mediul online... Claudia și Bianca de la Insula Iubirii, discuție nedifuzată pe TV! Ce au vorbit cele două: „Nu îl consider vinovat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x