Antena Căutare

Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce răspuns a dat Bianca Giurcă, după ce a fost întrebată dacă Marius Moise a căzut în ispită

Radu Vâlcan i-a pus Biancăi Giurcă întrebarea pe care toți o așteptau în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023. Iată ce răspuns a oferit concurenta în ceea ce îl privește pe Marius Moise.

colaj foto cu radu valcan, poza cu bianca giurca si poza cu ispita oana monea in camera lui marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a văzut imagini cu Marius Moise și ispita Oana Monea în ediția 9 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Bianca Giurcă a primit o nouă „lovitură” din partea iubitului său, Marius Moise, la bonfire-ul din ediția 9 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023. Concurenta a văzut noi apropieri între partenerul ei și ispita Oana Monea.

Deși a încercat să îi caute scuze în ceea ce privește atitudinea lui din Thailanda, tânăra a mărturisit că îi este teamă că Marius Moise ar putea să se îndrăgostească de ispita feminină până la finalul testului.

Mai mult, Bianca Giurcă a analizat în profunzime filmulețele vizionate și a afirmat că o doare foarte tare gesturile iubitului ei de la vilă, însă nu consideră că trebuie să pună punct relației doar din atât.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Motivul pentru care Iulian Clonț a rămas fără permis înainte de a ajunge în Thailanda. Ce s-a întâmplat

Concurenta s-a arătat deranjată de modul în care Marius Moise se distrează pe insulă alături de alte femei, însă și ea se simte vinovată de faptul că s-a apropiat de unii băieți, în mod special de Alin Simoiu.

Radu Vâlcan nu s-a putut abține și i-a adresat Biancăi Giurcă întrebarea pe care telespectatorii o așteptau, după imaginile prezentate. Acesta și-a dorit să afle dacă Marius Moise a căzut sau nu în ispită, din perspectiva concurentei.

Ce a zis Bianca Giurcă după ce a văzut ce face iubitul ei, Marius Moise, în Thailanda

Concurenta a dezvăluit că iubitul ei nu a căzut momentan în ispită, însă nu mai are mult dacă apropierile dintre el și Oana Monea vor continua. Mai mult, ea consideră că relația lor a luat sfârșit atunci când Marius Moise îi va spune că s-a îndrăgostit de altcineva.

„Nu vreau să cred asta, cred că merge din ce în ce mai mult spre cădere în ispită. Nu cred că încă s-au sărutat. (...) M-am apropiat mai mult de unii băieți”, a mărturisit Bianca Giurcă.

Citește și: Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă

Radu Vâlcan a ținut neapărat să o contrazică și să îi „deschidă” ochii în privința lui Marius Moise: „Stai! Am văzut cu toții ce a făcut Marius în vila lui, știm ce ai făcut și tu în vila ta! Tu poți pune pe picior de egalitate aceste fapte ale voastre? Nu e un lucru rău că socializezi și că ai râs la o glumă. Îți dai seama ce faci?! Râzi la glumele băieților! Pe când el, pe cealaltă insulă, declară că nu ar spune nu unei aventuri și că situația ar fi stat altfel dacă nu ar fi fost aici, în acestă emisiune. Se abține și se vede! Eu cred că tu greșești foarte mult, Bianca”

„Am văzut că se abține. (...) Sunt conștientă că s-ar putea interpreta unele lucruri, dar nici eu nu mă abțin”, a mai spus concurenta.

„Nu știu cum interpretează oamenii de acasă, care se uită la televizor. Dacă greșesc cu ceva, vă cer scuze, dar nu cred că greșesc!”, a evidențiat Radu Vâlcan.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce a spus Marius Moise despre imaginile văzute cu Bianca Giurcă la bonfire: „Cred că este... Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Cum a reacționat Ema Oprișan atunci când l-a văzut pe Răzvan Kovacs alături de ispita Dar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x