Antena Căutare

Ziua 13, zi cu ghinion pentru multe cupluri de pe Insula Iubirii. Iubirea dispare, relațiile se destramă!

Odată cu trecerea timpului, lucrurile se clarifică pe Insula Iubirii. Pentru unele cupluri nu mai există niciun viitor, asta e clar, iar pentru altele, experiența din Thailanda le trnasformă în relații puternice, gata să înfrunte orice opreliște

Odată cu trecerea timpului, lucrurile se clarifică pe Insula Iubirii. Pentru unele cupluri nu mai există niciun viitor, asta e clar, iar pentru altele, experiența din Thailanda le transformă în relații puternice, gata să înfrunte orice opreliște.

Hannelore, Andi și Bogdan au fost protagoniștii serii în episodul de astăzi, de pe Insula Iubirii.

Bogdan face o criză în fața camerelor TV: „Nu mai pooot. Deci nu mai pot. Așa ceva nu cred că este posibil”

Hannelore reușește să îi bulverseze pe toți cei din jurul său cu un comportament greu de explicat atunci când vine vorba de ispita alături de care și-a petrecut timpul pe ”Insula Iubirii”. După ce îi solicită prezența, o caută în mod activ și se supără când nu primește atenția lui Andi, Hannelore se plânge apoi că acesta ar forța-o să facă anumite lucruri.

Dezvăluire ȘOCANTĂ la Insula Iubirii. Una dintre concurente recunoaște: „Iubitul meu m-a dat pe mâna altor bărbați!”

Iulian și Mari au mari probleme în cuplu după ce văd imaginile compromițătoare. Totul pare să se năruie în jurul celor doi, iar dezvăluiri neașteptate ies la iveală, arătând că trecutul concurenților nu e mereu imaculat.

Mărturisirile ȘOC nu se opresc. Unul dintre băieți recunoaște: „Am salvat-o. Iubitul ei de dinainte era... pește!”

Pasiunea se simte în aer atunci când Cati și ispita George se află unul în preajma celuilat. Glumele cu tentă sexuală sunt la oridnea zilei, iar semnalele indică în mod cert că cei doi ar putea trăi o noapte pasională pe Insula Iubirii.

Se pregătesc pentru o noapte se sex? Discuții fără perdea între ispită masculină și una dintre fete!

O pană de curent agită spiritele și trupurile fetelor și ispitelor masculine de pe Insula Iubirii, care profită de faptul că din motive aparent tehnice, camerele sunt oprite, la fel și microfoanele, care nu pot surprinde replicile și gesturile tandre.

NOAPTE SĂLBATICĂ în dormitorul fetelor după ce o pană de curent oprește camerele și microfoanele din casă!

Apogeul episodului de astăzi din Insula Iubirii se petrece în momentul în care Hannelore este întrebată ce părere are despre o eventuală plecare din hotel a lui Andi, omul pentru care blonda pare să nutrească sentimente reale.

Momentul ZERO pentru Hannelore. Andi pleacă de pe Insula Iubirii? Răspunsul blondei îi lasă mască pe toți!

Când toată lumea se așteaptă ca Hanne să tragă cu dinții de o relație cu ispita masculine, apare surpriza, care-i lasă pe toți mască.

Totul EXPLODEAZĂ pe Insula Iubirii, Hannelore îi transmite un mesaj INCREDIBIL lui Andi. Situația se SCHIMBĂ!

Momentul ZERO pentru Hannelore. Andi pleacă de pe Insula Iubirii? Răspunsul blondei îi lasă mască pe toți!... Comportamentul lui Hannelore i-a BULVERSAT pe toți! Ce s-a întâmplat între ea și Andy?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x