Antena Căutare

Pe Insula Iubirii se petrec lucruri interzise... minorilor. Răzvan și Dana au rămas singuri în baie! „Trei minute ca băieții”

Răzvan încearcă prin toate mijloacele să o atragă pe favorita sa într-un loc cât mai retras. La dorința concurentului, Dana acceptă să meargă în baie cu el pentru a pune la cale o falsă scenă de sex, care să ajungă la ochii iubitei sale, Cati

Răzvan încearcă prin toate mijloacele să o atragă pe favorita sa într-un loc cât mai retras. La dorința concurentului, Dana acceptă să meargă în baie cu el pentru a pune la cale o falsă scenă de sex, care să ajungă la ochii iubitei sale, Cati.

Ușor-ușor, Răzvan începe să-și atragă antipatia tuturor colegilor de pe insulă, dar și a ispitelor, care îi descoperă defectele uriașe.

Dana, slăbiciunea lui Răzvan, merge în baie cu acesta, dar în afara unor atingeri, nimic nu se petrece între cei doi, deși băiatul pare dispus să meargă mai departe.

Insula Iubirii. Moment ȘOCANT în următorul episod din Insula Iubirii: „Te-ai sărutat?”... Everybody hates Răzvan! Tânărul concurent i-a adus la disperare pe toți colegii de pe Insula Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x