Antena Căutare

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. O ispită feminină a părăsit Thailanda. Ce au votat concurenții. Pe cine au ales la următorul date

Băieții au fost puși din nou în situația de a trimite acasă o ispită feminină în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023. De asemenea, aceștia au fost nevoiți să aleagă cu cine vor merge la următorul date.

colaj foto cu radu valcan, poza cu ispitele si poza cu concurentii de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Concurenții au ales ce ispită părăsește Insula Iubirii sezonul 7, în ediția 10 din 21 iulie 2023 | Antena 1

Radu Vâlcan a venit cu o nouă veste la vila băieților în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023. Concurenții au fost puși să aleagă o ispită feminină care să părăsească Thailanda.

„Astăzi va avea loc o eliminare! Adică una dintre ispite va părăsi insula”, a mărturisit prezentatorul TV.

Înainte de a luat decizia importantă, aceștia au fost nevoiți să aleagă o fată cu care să meargă la următorul date. Primul care a făcut o alegere a fost Răzvan Kovacs, iubitul Emei Oprișan, care și-a dorit să fie însoțit de Roxana Rapailă de data aceasta.

Iulian Clonț și-a dorit să meargă la întâlnire cu Denisia Mariş, în timp ce Marius Moise a decis să petreacă timp alături de Adriana Minea. Marius Budin nu a stat prea mult pe gânduri, spunând că vrea să o cunoască pe Cecilia Bob, chiar dacă ispita și-a exprimat dorința că vrea să plece acasă.

Citește și: Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Cum a reacționat Ema Oprișan atunci când l-a văzut pe Răzvan Kovacs alături de ispita Daria Cuflic

„Doar să o rănească puțin, să o atace cum îi place lui să facă!”, a evidențiat Adriana Minea.

Cecilia Bob a refuzat propunerea concurentului pentru că vrea să părăsească insula. Astfel, acesta a fost nevoit să facă o nouă alegere: Cecilia Bob.

Bogdan Cîrlan va merge la întâlnire cu Oana Monea.

Ce ispită feminină a părăsit Thailanda în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023

Părerile concurenților au fost împărțite în ceea ce privește ispita feminină care să părăsească Thailanda. Răzvan Kovacs și Bogdan Cîrlan au propus-o pe Livia Marinescu în timp ce Marius Moise, Iulian Clonț și Marius Budin au nominalizat-o pe Cecilia Bob.

Așadar, experiența Insula Iubirii s-a încheiat pentru Cecilia Bob. Ispita feminină a susținut că nu s-a adaptat și că ar vrea să meargă acasă. Unii băieți au ținut cont de dorința ei, chiar dacă erau de părere că o altă fata trebuia să fie eliminată.

Citește și: Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Răzvan Kovacs și Daria Cuflic, atingeri „periculoase” noaptea în mașină. Ce au făcut la date

„Sunt un pic tristă, am plâns! Mi-a fost și mai greu când le-am văzut pe fete plângând”, a mărturisit Cecilia Bob.

„Mi-a părut rău că pleacă!”, a evidențiat Daria Cuflic.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ema Oprișan a cerut să discute cu Romeo Vasiloni, după bonfire. Ce a urmat: „A degenerat ... Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ana Maria Măriuță, mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Cu cine a ales să meargă la înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x