Antena Căutare

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, întâlnire cu scântei la bonfire. De ce a răbufnit Radu Vâlcan

Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic au avut parte de o întâlnire cu scântei la bonfire-ul din ediția 10 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023. Radu Vâlcan a privit uluit situația și a răbufnit.

colaj foto cu radu valcan si imagini cu daria cuflic si ema oprisan in editia 10 a emisiunii insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ema Oprișan a discutat cu ispita Daria Cuflic la bonfire, în ediția 10 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ema Oprișan a fost pusă față în față cu ispita Daria Cuflic, după ce iubitul ei s-a apropiat tot mai mult de aceasta în ultimele zile. Iubita lui Răzvan Kovacs și-a stăpânit cu greu reacțiile atunci când a văzut-o pe blondină venind la bonfire.

Concurenta a mers către ceremonia focului cu lacrimi în ochi și gândul că partenerul său a căzut în ispită, după ce Radu Vâlcan a întrerupt petrecerea de la vila fetelor. Aceasta a declarat că se așteaptă la orice de la bărbatul alături de care a venit în Thailanda.

„Nu mai merită nicio lacrimă din partea mea. M-am săturat de când am venit numai să plâng și să sufăr!”, a mărturisit ea.

Citește și: Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă

„Ai văzut că el petrece destul de mult timp în compania Dariei. Ce crezi, se potrivesc? Astăzi seară, lângă tine acolo în dreapta ta, ai ocazia să pui mai multe întrebări unei persoane de la care vrei răspunsuri”, i-a zis Radu Vâlcan.

Ce s-a întâmplat între Daria Cuflic și Ema Oprișan la bonfire-ul din ediția 10 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023

Ema Oprișan nu a fost surprinsă să o vadă pe Daria Cuflic venind spre bonfire în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023. Mai mult, cele două au avut parte de un schimb de replici dure încă de la începutul întâlnirii.

„Într-o perioadă foarte scurtă am început să interacționăm super mult, cred că o să vezi privirile lui. Nu știu unde o să ajungă, nu am venit aici cu un scop, dar ne simțim bine. Și cred că o să continuăm la fel, nu vreau să mă opresc acum!”, i-a mărturisit ispita feminină.

„Nu ea poate să oprească acest lucru, ea nu are putere asupra relației mele, doar eu pot face asta. Orice femeie reprezintă un pericol pentru mine. Ea seamănă cu fosta lui Răzvan, cea cu care m-a înșelat. Eu am ales-o pe ea. Eu i-am spus lui Răzvan să o aleagă”, a susținut Ema Oprișan.

„Mai vrei să fii cu el după chestia asta?”, a întrebat-o Daria Cuflic.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum au fost surprinși Răzvan Kovacs și Roxana Rapailă, după date. Ce reproșuri i-a făcut concurentul

Ema Oprișan a răbufnit și i-a făcut o serie de reproșuri ispitei feminine. În plus, aceasta nu a ezitat să o „atace” pe Daria Cuflic în privința imaginilor văzute la ceremonia focului în urmă cu o zi.

Concurenta a încercat să-i explice „rivalei” sale că Răzvan este un bărbat foarte atent și iubitor acasă, acesta fiind motivul pentru care a ales să rămână lângă el în ciuda faptelor lui de infidelitate.

Radu Vâlcan nu s-a mai putut abține și a răbufnit când Ema Oprișan a declarat că partenerul său este perfect: „Iartă-mă, în momentul de față se uită o Românie întreagă la tine acum și tu spui că Răzvan este un bărbat perfect în condițiile în care... Lasă-mă să înțeleg! Doamne, Dumnezeule! (...) Care e logica, nu pricep?!”

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

La 25 de ani, Daria Cuflic conduce un bolid de lux și are propria afacere. Cu cât vinde hainele pe care le face... Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ispitele au făcut show cu mișcări lascive și dansuri fierbinți. Pe cine „a pus ochii” Mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x