Antena Căutare

Insula Iubirii, 28 iulie 2024. Andrei și Diandra, sărutări în valuri. Nu s-au mai ascuns și și-au dat frâu liber sentimentelor

Andrei și Diandra sunt din ce în ce mai apropiați. Cei doi pare să fi dezvoltat o legătură aparte, care nu-i lasă să se mai gândească la cei din jur.

Galerie
Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor | Antena 1

Andrei și Diandra nu se mai ascund. Soțul Cristinei s-a temut că va pleca de lângă ispită și a profitat de ceea ce credea că sunt ultimele momente împreună.

Deși a aflat că nu va părăsi Insula, Andrei este hotărât să trăiască această experiență intensă alături de Diandra.

Insula Iubirii, 28 iulie 2024. Ce îi spune în mod repetat soțul Cristinei ispitei: „Zici că suntem numai noi doi pe insulă”

„În mine ce ai văzut?” întreabă Andrei.

„Că trăiești prin adevăr”, răspunde Diandra.

„Și care e adevărul?” întreabă bărbatul.

„Ăsta”, răspunde ispita.

„Mi se face iar rău când te simt așa profundă”, mărturisește soțul Cristinei.

„Simt o energie care îmi ridică buzele mai sus, îmi face ochii mai mici și vreau să-i arăt Diandrei că o plac cu adevărat, că am sentimente față de ea!” spune el hotărât.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani recunoaște că Mădălina „se joacă cu mintea lui”. Cei doi au rămas pe plajă până la răsărit

„Ți-aș face...” îi spune el. „Un copil mic.”

„Și m-aș încărca cu energie”, mai adaugă bărbatul.

„Am fost bucuros, fiindcă am crezut că eu sunt cel care va pleca. Simțeam că o să pierd ceva minunat și o să mă întorc la cineva cu care trebuie să mă lupt în continuare”, spune Andrei.

Diandra și Andrei și-au petrecut noaptea împreună lângă piscină, unul în brațele celuilalt.

„Dimineața asta ne găsește îmbrățișați”, spune Diandra. „Sper ca în fiecare dimineață de acum înainte.”

Între timp, pe Insula fetelor, Cristina citește rugăciuni pentru a-și regăsi liniștea.

„Să mă împac eu cu mine și cu situația”, explică Cristina.

„Simt tot ceea ce mă înconjoară și trăiesc prin tot ceea ce mă înconjoară”, mai spune Andrei. „E super mișto totul.”

„Trece, nu? Totu'-i trecător. Sau cel puțin așa îmi spunea Andrei”, spune Cristina.

Citește și: Cine sunt Claudiu și Simona, noul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 8. Care e motivul pentru care au dorit să participe

„Eu aveam nu un plan de urmat, că nu se numește plan, o viață de trăit. Și restul nu mă interesa”, explică Andrei.

Andrei și Diandra s-au sărutat fără rețineri în apă. Chiar și celelalte ispite consideră că cei doi au o relație strânsă.

„Zici că suntem numai noi doi pe insulă”, este de părere Diandra.

Și Andrei consideră că există compatibilitate fizică între el și ispită.

„De fiecare dată când mergem în apă îmi spune cât e de prezent și cât se bucură de fiecare moment aici. Și cât de incredibil e, de fapt, cum s-a întâmplat totul, pentru nici măcar noi nu înțelegem exact cum...”, a mai adăugat Diandra.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Mesajul cu subînțeles al lui Eric pentru Bianca atunci când a aflat că e trebuie să elimine o fată

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana și ispita Radu, discuție aprinsă. Ce lecție a încercat să îi ofere ispita masculină

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Două ispite au făcut show complet cu dans. Ce au spus concurenții băieți

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 28 iulie 2024. Bianca și Robert s-au revăzut după eliminare. Ce și-au spus la ceremonia specială... Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Ce gest subtil a făcut Cornel în timpul alegerilor pentru date: „Aveți o înțeleg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea Duminica, 08.09.2024, 14:21
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x